• Thu 4 Jul 2019 20:14
    15716 visningar
    19 svar
    19
    15716

    Min fru är extremt elak

    Första meddelandet för mig här på Familjeliv. 

    Vet hur det är att ha en hetsk och elak fru. Min fru var elak långt innan vi fick barn. Hon var elak mot (min) dotter och har varit väldigt krävande, hotande, kontrollerande och elak mot mig. Men som kär och trogen mot henne så förlät man henne för de små sakerna. 
    Sen började saker gå sönder och det slutade i att jag just nu för fem veckor sedan blev slagen blodig och behövde sy ihop mig på två ställen i huvudet. Med sammanlagt 11 stygn. 

    Grabben vi har är ett och ett halvt. Hon tjatar om att få komma tillbaka men jag har bestämt mig att det är bäst för barnen, mig, henne och min katt att hon inte kommer tillbaka. För det känns som att nästa gång hon blir sådär galen och elak kanske hon lyckas greppa en hammare istället för telefonen som den här gången och då är det tack och godnatt för evigt. 

    Så mitt råd är att om ni har bra stunder men hon blir som "besatt" ibland är att om du inte flyr för livet så se till att få in henne på psyk. Annars hamnar du i en skillsmässa, rättegång och en karusell som är helt sjuk. 

    Får man fråga hur du agerar och beteer dig när hon öser sin "kritik" över dig? 

    MVH
    Skogsmulle

Svar på tråden Min fru är extremt elak