• Anonym (Sexuellt frustrerad)

    Han har ingen lust till sex

    Vad är felet ?

    Min kille vill inte ha sex med mig ? Vi har nu varit tillsammans i 6 månader, och vi har sex ungefär 1gg i veckan.

    Han har nekat mig flertal gånger, han säger att när han slutade med antideppressiva för. 4 år sedan så tappa han sex lusten å då va han tillsammans med sitt ex som tillslut var otrogen mot han. Innan när vi skrev å dejta tala han om för mig att han älskar sex och speciellt gå ner på en tjej ( de har hänt 2 gånger på 6 mån ) jag har ifrågasatt varför men han sa först att de inte va något sen pga att jag har herpes, vilket han visste om första gån gen, känner mig såinte äcklig därmänniska nere äcen fast jag endast haft 5 utbrott på 10 år, men självklart inget han måste acc . Han tar väldigt sällan på mig , förspel exiaterar inte, huvudsaken han får, har bett att få något tillbaks själv men inget händer. Diskussionen har varit ofta då jag känner att 1gg i veckan är alldeles för litedig. Men han låter bra i diskussioner men ingetde händer. Har frågat om han attraheras av mig å de gör han säger han , jagvad har frågat om att testa viagra för att få lust. Jag har försökt att ta egnade initiativ men de blir så svårt för varje gång då jag blivit nekad så många gånger.

    Jag är 27 & han 35

    Vad är fel ?

  • Svar på tråden Han har ingen lust till sex
  • Anonym (oroväckande)

    Lite svårt att förstå din text pga att autocorrect har levt loppan i varje mening.
    Men tror jag fick in budskapet.

    Många killar som verkar vara som din pojkvän,,,skulle kalla det för ett symptom av vår tid. Kanske är han porrskadad, var aldrig riktigt kär i dig från början, hämmad sexuellt, lider av erektil disfunktion, deprimerad, asexuell? Det kan vara mycket, men har man inte hög sexlust ens under förälskelsen är det något som inte står rätt till som borde vara en stor varningslampa. Din kille har uppenbara problem och ni måste utreda dem. På det här sättet är han inte ärlig varken mot dig eller sig själv. Herpesgrejen hindrade ju inte honom att bli ihop med dig så den tror jag inte alls på. Herpes smittar nästan vara vid utbrott och vätskefyllda blåsor. Den ena typen 1 är dessutom mycket lindrigare än den mer aggressiva 2 som är könsherpes.

    Den här typen av låg sexlust brukar inte bli bättre enligt mina erfarenheter så det kommer nog att sluta med att du får offra din passion och din självkänsla om du stannar med en sån kille, samt att vara konstant sexuellt frustrerad:(

  • Bjoer

    Om man har sådana problem 6 månader in i ett förhållande kanske man ska fundera på om det inte är värt att söka sig nån annanstans?

Svar på tråden Han har ingen lust till sex