• Torsta­Torst
    Äldre 22 Feb 10:54
    3184 visningar
    46 svar
    +6
    46
    3184

    Feminismen förstör svenska män

    Allt fler av mina vänner tror att tjejer vill ha försiktiga killar, sådana som alltid frågar om allting innan de gör något för att visa tjejen respekt. Det är det som feminismen (bland annat) lär ut till svenska män idag - ta inte för er utan fråga alltid och var lyhörd på allt som kvinnan säger.

    Problemet är bara att det är inte det kvinnor vill ha. Tjejer vill ha starka män, och då syftar jag inte bara på muskler. Ambition, vilja och självförtroende är det som gäller, och då smyger man inte försiktigt fram och ser ut som en osäker 14-åring då man ställer en fråga till tjejen. Tjejer hatar sånt.

    Så till alla er män som är singlar och tror på feministernas skitsnack - sluta med det. Tjejer kommer aldrig attraheras sexuellt till män som är veka, svaga och osäkra. Ni måste våga ta för er (precis som invandrarkillar gör, de som inte blivit indoktrinerade av feministiskt svammel) och visa tjejerna att ni är män!

  • Svar på tråden Feminismen förstör svenska män
  • Torsta­Torst
    Äldre 22 Feb 11:03
    #3
    +2
    Scoops skrev 2018-02-22 11:01:23 följande:

    Jag förstår att du själv attraheras av de männen du beskriver.. men tala för dig själv -vi är olika helt enkelt och du har helt missuppfattat jämställdhet. Den handlar liksom inte om att män ska vara mer feminina, den handlar om att jag ska ha lika lön för lika arbete.


    Jag har inte sagt ett ord om jämställdhet, det är en annan diskussion och tillhör inte denna tråd.

    Här handlar det om att feminister försöker få män att bli mindre manliga för att man av någon anledning inte vill ha könsroller. Effekten är den jag beskriver i OT.
  • Torsta­Torst
    Äldre 23 Feb 08:18
    #12
    +3
    Glinda från Oz skrev 2018-02-22 11:22:25 följande:

    Tjejer är ingen homogen grupp där alla är likadana. De egenskaper du beskriver har inget med manligt att göra heller, många tjejer funkar också så. Att vara blyg, rädd och osäker har inget med att vara feminin att göra.

    Feminism går ut på att alla ska ha samma möjligheter så på så vis förstör feminismen för dig eftersom könsgränserna suddas ut, men det kommer alltid finnas den typen av killar du beskriver. Har du tur hittar du någon som har noll kontakt med sina känslor.


    Det har det visst. Det är nästan alltid killen som tar första steget, och det är nästan alltid killen som leder. Tjejer letar oftast efter killar som har intressanta liv, som kan tillföra något till deras eget, medan killar mest letar efter ett snyggt utseende och en personlighet som passar dem.

    Könsroller är viktiga, annars får vi en värld där kvinnor och män blir alltmer lika, och då kommer många sluta attraheras av varandra eftersom det inte finns någon anledning att bli ihop med någon som är så lik en själv.
Svar på tråden Feminismen förstör svenska män