Inlägg från: Hengi |Visa alla inlägg
  • Hengi

    Mysimba och Saxenda

    Jag har nu använt Saxenda i snart 7 v. Det bästa är att prata ,ed en läkare och få recept på det . Den fungerar verkligen och jag har gått mer 1kg/v och har fortfarande 1,5 /5 spruta kvar och har bestämt mig att sluta med det för jag har gått ner 10% av min vikt och det duger bra . Det är jätte VIKTIGT att konsultera en läkare innan för det första tas prover på dig om denna medicin är lämpligt för dig och inte orsakar dig komplikationer för livet som inte är värt att utsätta sig för och för det andra , även om man betalar hela kostnaden själv (ca. 2500:-/ 5 sprutor som räcker i ca två månader ) blir det mycket billigare än att köpa på nätet .

    Om din läkare vet att du rör på dig och verkligen försöker brukar det inte vara några problem att få Saxena utskrivet .

    Jag behövde inte ens tänka på vad och hurmycket jag åt för jag hade tappat aptiten och som mest åt jag babisportioner bara för att fylla magen . Även om jag hade min favorit käk framför mig kunde jag inte äta mer än barnportion , magen sa stopp och inte jag :))

    Illa måendet var upp och mer under tiden och vissa dagar väldigt lätt och ibland mer intensivt. Huvudvärk första dagarna . Kräktes bara andra dagen .

    Diarré nu i vecka 7 , men tänk på att ingenting är gratis och smärtfritt .

    Lycka till

Svar på tråden Mysimba och Saxenda