Inlägg från: Anonym (Nina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nina)

    Kan inte alla oskulder bara lägga av?

    Anonym (K) skrev 2018-02-27 07:56:53 följande:

    Kan inte alla manliga oskulder som spammar FL med trådar och inlägg om hur synd det är om dem som är oskulder bara lägga av?

    Det finns anledningar till att kvinnor ej vill ha er. Det är upp till er att göra er attraktiva om ni vill ha nån. Att buhuhua om att man bara blir nobbad är patetiskt i kubik. Och är ni för gamla för att vara oskulder får ni skylla er själva att ni var handfallna tidigare och inte gjorde nåt. Man gör sina val i livet och man gör dem i tid. Det gäller alla och även er.


    Word!

    Kunde inte sagt det bättre!
  • Anonym (Nina)
    Anonym (K) skrev 2018-02-27 16:35:24 följande:

    Alla har val! Väljer man att inte göra nåt alls så är det ett val och man får stå för dem. Vet de inte vad de ska göra kan de ju kontakta en terapeut, psykolog eller dejtingcoach. Men de gör inget! Och då har man ingen anledning att gnälla då de valt att vara oattraktiva. Och då är det direkt patetiskt att grina över att ingen vill ha en.


    Jag kan bara hålla med! Finns inget oattraktivare även de som gnäller och samtidigt sitter passiva på arslet i stället för att göra nåt åt sin situation.
  • Anonym (Nina)
    Anonym (skillnad?) skrev 2018-02-27 17:42:41 följande:

    Kan inte alla psykfall som spammar FL med trådar och inlägg om hur synd det är om dem som har social fobi bara lägga av?Det finns anledningar till att ni inte klarar av samhället . Det är upp till er att göra er attraktiva om ni vill ha del av vad samhället ernjuder. Att buhuhua om att man inte kan ta jobb på ICA är patetiskt i kubik. Och är ni för gamla för att roa er på stan får ni skylla er själva att ni var handfallna tidigare och inte gjorde nåt. Man gör sina val i livet och man gör dem i tid. Det gäller alla och även er.


    Varför startar du inte en egen tråd istället för att kapa TS?
  • Anonym (Nina)
    Anonym (sanningen) skrev 2018-02-27 19:17:33 följande:

    Men vems jobb är det att fixa ditt liv?

    Visst kan man vara nerslagen, av sjukdom, taskig uppväxt, kränkande partner eller whatever. Men det ändrar inte att den som har bäst chanser att påverka ditt liv är du.


    Tragisk bara att män har svårt att fatta det. I synnerhet männen ts talar om.
Svar på tråden Kan inte alla oskulder bara lägga av?