• Anonym (K)

    Kan inte alla oskulder bara lägga av?

    Kan inte alla manliga oskulder som spammar FL med trådar och inlägg om hur synd det är om dem som är oskulder bara lägga av?

    Det finns anledningar till att kvinnor ej vill ha er. Det är upp till er att göra er attraktiva om ni vill ha nån. Att buhuhua om att man bara blir nobbad är patetiskt i kubik. Och är ni för gamla för att vara oskulder får ni skylla er själva att ni var handfallna tidigare och inte gjorde nåt. Man gör sina val i livet och man gör dem i tid. Det gäller alla och även er.

  • Svar på tråden Kan inte alla oskulder bara lägga av?
  • Anonym (Say that again)
    Youtoo67 skrev 2018-02-28 14:15:53 följande:

    Fakta eller bara en personlig åsikt? De ensamma män/kvinnor jag har träffat har inte varit särskilt kräsna utan snarare väldigt självkritiska med lågt självförtroende.


    Jag svarade en annan person som berättade att det var en vanligt förekommande kravlista i dessa trådar. Det syns även i tv-program som tex ?gift vid första ögonkastet? och ?Tro, hopp och kärlek? att riktiga kufar har höga krav på att kvinnan ska vara attraktiv och inte alls en likadan nörd med mindre stereotypt snyggt utseende (såsom dom själva).
  • Anonym (Say that again)
    Youtoo67 skrev 2018-02-28 14:17:18 följande:

    Självklart far man illa om man lider av sin ensamhet oavsett kön. Vem är det som kräver något? Jag har sett önskemål men det är väl inte samma sak som krav?


    Ensamhet är inte detsamma som att inte få knulla. Man kan ha vänner och ett socialt liv ändå. Trådarna ts syftar på handlaren män som gnäller på att inga attraktiva och framgångsrika kvinnor vill ligga med dom.
  • Anonym (Ante)

    Är man oskuld så blir man heller inte exponerad av könssjukdomar..positivt.

  • Anonym (Say that again)
    Youtoo67 skrev 2018-02-28 14:46:21 följande:

    Hur skall de kunna hamna i sängen med någon om ingen vill umgås med dem? Inte ens snygga attraktiva män räknar med att få snygga attraktiva kvinnor i dagens Sverige då de kvinnorna har skyhöga krav både på sig själva och en eventuell partner. De nöjer sig ofta med en fulare kvinna som inte sitter på glasberget och väljer.


    VARFÖR citerar du detta inlägg och inte mitt längre inlägg som redan svarat på dina frågor?

    Klistrar in det åt dig, får se om du kan läsa och ta in det eller om du ska bekräfta att problemet är att killarna VÄGRAR ta till sig dom råden som faktiskt ges.
    Anonym (Say that again) skrev 2018-02-28 14:26:50 följande:

    EXAKT! Jag har skrivit så många, jävla ggr att det handlar om personlig utveckling, att dom borde gå i terapi osv.

    Har en hopplös killkompis som är snäll, snygg osv men har så dålig självkänsla att han inte kan attrahera någon.

    Han lyssnar inte heller på mig. Han raggar på alla på Tinder med meningslösa, desperata massutskick och går fram och klänger på tjejer på krogen.

    Frågar antagligen tjejer på jobbet om dom är singlar också.

    Han har även svårt med killkompisar pga han är SÅ blyg och tafatt. Hans problem är inte utseendet, det är att han har så fruktansvärt mycket bagage från sin uppväxt och är den mest hämmade människa jag träffat.

    Han borde gå till en psykolog och börja öppna upp alla stängda luckor inuti, han vet inte ens själv vem han är och hur ska då andra kunna bli attraherade av honom när dom inte heller kan se honom?!

    Man måste kunna se sig själv och våga ha sig själv framme i mötet med andra för att DOM ska kunna se en!

    Som det är nu är han bara ett snyggt skal som sänder ut weirda och diffusa vibbar om att han inte vågar se vem han själv är men absolut vill ha en tjej -vilken någorlunda snygg tjej som helst utan urskillning-.

    Har sagt till honom att han borde gå i terapi och lägga ner dejtandet och jagandet ett tag och istället fokusera på att hitta sig själv, sina passioner och sin egen livsglädje men det går inte in.

    Hans lösning är ju inte att läsa The Game och lyssna på alla IDIOTER som skriver på nätet att han borde bli dominant och dissig och gud vet vad. Då blir han en dryg jävel som inte vet vem han är och visar att han är så osäker på sig själv att han måste trycka ner tjejer för att våga prata med dom.

    Så jävla osexigt.

    Men dessa manliga förespråkare för psykisk misshandel och sjukt omoget hävdande av sig själv kan ju inte ta in att det handlar om personlig utveckling.

    Deras strategi funkar säkert på högstadiet och kanske gymnasiet med små tonårstjejer som själva gör likadant men som vuxen MAN funkar det INTE om man vill ha en vettig, vuxen och attraktiv tjej/kvinna.


  • Anonym (anneli)

    Manliga överåriga oskulder har hamnat där för att de inte ser sina egna begränsningar. De vill ha den snyggaste tjejen! De tror de är Richard Gere och/eller Roger Moore....fast de snarare är Kalle Moraeus! *typ*

  • Anonym (anonym)
    Anonym (Say that again) skrev 2018-02-28 14:14:12 följande:
    Söt, gullig, snäll, normalviktig, trevlig, typ oskuld, festar inte (?! Ska hon vara 18-20 och leva som en 90-åring alltså?) trevlig osv. En lång jävla kravlista.
    Det finns ju faktiskt en hel del tjejer som ingen heller vill ha. Varför raggar dom inte på dom? Varför tror dom att dom borde ha chansen på tjejer som alla vill ha när dom själva inte är killar som alla vill ha?
    De påstår att de inte har några krav och att kvinnor kan välja och vraka bland mängder av män om de inte var så kräsna, i själva verket har dessa män långa kravlistor och då går massor av kvinnor bort. Tämligen säker på att de inte är intresserade av mindre snygga med tanke på att mängder säger sig blivit ratade av 50-100 kvinnor då lär de ju försökt inleda samtal med de som syns bäst och inte de alldagliga
  • Anonym (Haha)
    Anonym (skillnad?) skrev 2018-02-27 19:28:48 följande:
    Så därför bör man bli ombedd att inte prata om det som tynger en?

    Har man levt ett halvt liv i ensamhet skulle jag bedömma det som att man har ganska låga chanser att själv ändra sitt liv. En utomstående som bjuder till har troligtvis mycket större chans till framgång.
    Ja, precis, "män måste börja visa känslor" och när de gör det, då börjar samma kvinnor beklaga sig över att män inte pratar tjejkänslor. Damn if you do damn if you don't. 
  • CarinaL26
    CarinaL26 skrev 2018-02-28 19:13:59 följande:

    Alla? Någon enstaka? Det stämmer definitivt inte med de flesta fall jag känner eller känt personligen.


    Var alltså ett svar till anonym (Anneli)
    Anonym (anneli) skrev 2018-02-28 19:08:16 följande:

    Manliga överåriga oskulder har hamnat där för att de inte ser sina egna begränsningar. De vill ha den snyggaste tjejen! De tror de är Richard Gere och/eller Roger Moore....fast de snarare är Kalle Moraeus! *typ*


  • Anonym (Haha)
    Anonym (Say that again) skrev 2018-02-28 14:29:36 följande:
    Jag svarade en annan person som berättade att det var en vanligt förekommande kravlista i dessa trådar. Det syns även i tv-program som tex ?gift vid första ögonkastet? och ?Tro, hopp och kärlek? att riktiga kufar har höga krav på att kvinnan ska vara attraktiv och inte alls en likadan nörd med mindre stereotypt snyggt utseende (såsom dom själva).
    Vad är det för fel på nördiga tjejer? Alltså nördiga på riktigt, inte bara att de ser ut som nördar utan har ett brinnande intresse för obskyra saker. De är ju de bästa tjejerna! 
Svar på tråden Kan inte alla oskulder bara lägga av?