• Äldre 11 Mar 12:18
    19818 visningar
    147 svar
    147
    19818

    Ligger de flesta kvinnor bara om det finns känslor?

    Jag är kvinna i 25 års åldern. Jag har absolut inga problem med att ligga med män utan att jag har eller förväntas få känslor.

    Jag menar att tända på någon är inte i sig samma sak som att kunna utveckla något mer. Så länge jag tänder på mannen och tycker att han är attraktiv så kan vi ligga med varandra utan förbehåll om vi båda har lust. Inte konstigare än så. Jag har legat med ca 50 stycken, men bara haft känslor för 3. :)

  • Äldre 11 Mar 17:33
    #17
    +1
    Anonym (crossAfit) skrev 2018-03-11 12:28:56 följande:

    Du ka inte ha haft många relationer?


    Jag har haft 3 seriösa relationer. Den första relationen var väldigt destruktiv och vi var otrogna mot varandra hela tiden. Den andra relationen var inte speciellt seriös den heller och dessutom kort. Den tredje är min nuvarande underbara relation och nu har jag funnit min sista sexpartner i livet, förhoppningsvis :)

    Tolkar din kommentar som en negativ kommentar? Alla får ligga med precis hur många dom själva vill, antingen 3000 eller ingen alls eller två. Så länge man njuter och alla parter är med på det hela och mår bra så finns inget rätt eller fel, för få eller för många. Så himla vidrigt och gammaldags tänkande att tycka att någon kan ha legat ?med för många?. Kom igen, de är 2018, ligg och njut utan skam! Speciellt om du är kvinna, de är förlegat att de på nått sätt skulle vara fel!
Svar på tråden Ligger de flesta kvinnor bara om det finns känslor?