• Anonym (A)

    Bjuden på barnfritt bröllop, har ammande 4-månaders

    På vårt bröllop hade några med sig spädbarn och mindre barn, men skötte det ursnyggt. Jag placerade föräldrarna så att de hade plats att ställa vagnen bredvid bordet, och lätt kunde gå ut om det behövdes. En kompis hade med sig sina lite större barn på själva vigseln, som var ute, och sedan fick barnen följa med till middagslokalen där barnens moster hämtade barnen och övernattade i en stuga 10 min. därifrån.

    Sedan beror mycket på hur barnet är. Jag skulle inte ha tagit med min son när han var 9 månader- han var alltför aktiv och kunde protestera kraftigt när han var missnöjd.Skulle varit helstressande att ha med honom.  Dottern däremot var väldigt lugn så länge hon fick vara i selen nära mig. En kolikbebis är inte en höjdare på ett bröllop heller- blir mest stress för alla tror jag.

    Om du vill gå på bröllopet, l kanske du dels kan stämma av med brudparet, och dels se om du kan ta med dig din mamma. Då kanske hon kan ta en prommenad med bebisen under vigseln, och vara någonstans nära under middagen. Be att bli placerad så att du diskret kan slinka ut, och amma/trösta vid behov.

Svar på tråden Bjuden på barnfritt bröllop, har ammande 4-månaders