• Äldre 12 Mar 15:35
    45919 visningar
    260 svar
    260
    45919

    Bjuden på barnfritt bröllop, har ammande 4-månaders

    Anonym (Hepp) skrev 2018-03-12 15:08:21 följande:
    Eftersom bröllopet är barnfritt får du tacka nej. Du kan motivera genom att skriva/säga att du kommer att ha ett litet barn då som helammas. Så enkelt är det.
    Exakt
    Jag tycker inte att man frågar mer om det står barnfritt i inbjudan. Har själv stannat hemma från svåger/svägerskas bröllop av exakt den anledningen. Tycker inte att det är en märklig önskan, bara att respektera och inget att fråga om.

    Vi gjorde missen och hade barn med på vårt bröllop efter tjafs med släkten. Och det plingades i toastmaster klockan under minglet och tjoades under tal osv. Och även bebisar gör att det blir avbrott, många reagerar på bebisgnäll även om det är fullt naturligt för bebisen och föräldern är snabb att lämna sin bordsherre/dam för att ta hand om barnet.
  • Äldre 13 Mar 13:02
    +2
    TeresB skrev 2018-03-13 12:15:18 följande:

    Absolut, blir jag bjuden på barnfritt fixar jag barnvakt eller tackar nej. Det är upp till den som bjuder att bestämma vilka som är välkomna. Förstår inte varför folk finner det provocerande att ha stora firanden utan barn. Ofta är det hög musik och alkohol och det är inte alltid det bästa för barn. Eftersom det är förståeligt i mina ögon ser jag inget problem i att en av oss går och har en toppenkväll och firar det som firas. 


    Håller med. Man tackar ja eller nej.

    Och vill man att värdparet ska ha en chans att meddela evt undantag, så lägger man till anledningen. Men man frågar inte. Det är min åsikt.
Svar på tråden Bjuden på barnfritt bröllop, har ammande 4-månaders