• fjanten

    Vill INTE att mitt barn ska bli ett "Varannan Vecka Barn" - Hjälp mig.

    Anonym (.) skrev 2018-03-13 12:58:19 följande:

    Men om du nu absolut inte kan tänka dig vv så får väl du ha barnet vh. Svårare än så är det inte.


    Så barnet har skitlånga dagar varenda vardag? Vilken toppenidé....
  • fjanten
    Anonym (Orolig Mamma) skrev 2018-03-15 09:07:31 följande:

    Det är väl ganska uppenbart, eftersom hon bott hos mig hela sitt liv, inte haft kontinuerligt umgänge med pappan alltid och skulle hon dessutom ha sitt boende hos honom skulle hon behöva byta skola IGEN?! Vad är det med er människor? Läser ni bara hälften av vad som står i tråden? Dessutom vill ju inte dottern bo mer hos pappan, som jag också skrivit här i tråden! Hon säger ju otaliga gånger att hon VILL bo mer hos mamma, hon vill inte till pappa. Jag försöker OFTA påpeka att det blir kanske roligare för henne att bo mer hos pappa, att hon absolut inte ska tro att jag blir ledsen ifall hon känner att hon vill det, men hon vill definitivt inte. Ska jag tvinga henne menar du? 

    Jag försöker absolut INTE hålla min dotter från sin pappa! Men när det kommer till hennes bästa så gör jag vad jag kan. 


    En trådstartare har alltid fel och är dum i huvudet Skitsamma vad barnet vill, hur det påverkar barnet, eller om pappan är en skit - du har fel och är en idiot pga att du är trådstartaren.

    Undrar hur svaren hade varit om pappan startade tråden och beskrev hur han var väldigt kontrollerande mot mamman, hur han har kommit in och ut i barnets liv, hur vv innebär att barnet får skitlånga dagar osv.
  • fjanten
    Anonym (Millan) skrev 2018-03-17 11:54:59 följande:

    Enligt mammans version ja. Mer än så vet vi inte.


    Men det är bara den sanningen som vi får här, då kan man ju inte börja anta en massa annat - utan man får ju svara utifrån faktan som finns...
Svar på tråden Vill INTE att mitt barn ska bli ett "Varannan Vecka Barn" - Hjälp mig.