Inlägg från: Anonym (Klara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Klara)

    Vill INTE att mitt barn ska bli ett "Varannan Vecka Barn" - Hjälp mig.

    Att du ska ha henne alltid förutom vh pga att han jobbar heltid är ju inget skäl, de allra flesta jobbar heltid, ska man inte få ha sina barn vv för det?

    Däremot är det ju inte bra om hon inte trivs och om han inte är en bra förälder, men då är det det man får gå på, inte hans arbetstider.

  • Anonym (Klara)
    Anonym (Ge honom en chans) skrev 2018-03-13 13:32:14 följande:

    Jag är lite inne på samma som AndreaBD. Gå med på allt han säger och se hur länge han orkar köra dottern till skolan på vardagarna. Involvera honom mer. Var positiv när du pratar med dottern och säg att det är bra för henne att få umgås mer med pappan.
    Best case: Om han inte ledsnar utan i stället växer med uppgiften har dottern fått en riktig pappa!
    Worst case: Om han inte pallar trycket och börjar hålla henne hemma från skolan eller hittar på andra dumheter gör du en orosanmälan och tar hem dottern direkt.


  • Anonym (Klara)
    Anonym (.) skrev 2018-03-13 13:50:01 följande:
    Precis som de flesta andra barn i Sverige.
    Bättre argument bara måste du ha.
  • Anonym (Klara)
    Anonym (Orolig Mamma) skrev 2018-03-13 16:31:39 följande:
    Så du menar med andra ord att dottern skulle byta skola OCKSÅ? Nä nu är du nog ute och svävar lite väl. Förstår vad du menar med att han lika bra kunde haft boendet, men nu är det ju HÄR hon bor, HÄR hon går i skolan, i den byn vi bor i. Pappan bor i en annan kommun, ca 5 mil härifrån. Varför skulle det gynna dottern i ditt tänk? Det är det jag inte förstår.
    Fast det ska hon ju göra ändå, eftersom du ska flytta. Eller har ni redan flyttat?


  • Anonym (Klara)
    Anonym (Orolig Mamma) skrev 2018-03-13 16:36:53 följande:
    Lite så jag med tänker. Med allt som hänt. 
    Han fick ju upptrappning i umgänget, så just nu har han Tors-Måndag. Jag har erbjudit längre umgänge vid lov osv. Att vi har varannat lov, att han får ha henne längre under sommaren osv. Vi har redan varannan högtid som det ser ut nu. Och det funkar. Men jag tycker inte att det är ett bra levnadssätt för min dotter att ha så pass "olika" liv varannan vecka. Känner inte att det är lämpligt för en 6 åring. Men det kanske bara är jag som tycker det.. 
    Olika liv? Måste både föräldrarna jobba lika mycket eller vad menar du? Klart det blir olika, det är ju två olika familjer med olika tider.
Svar på tråden Vill INTE att mitt barn ska bli ett "Varannan Vecka Barn" - Hjälp mig.