Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Dejtinggissel! Vem ska höra av sig nu?

    Anonym (dilemma) skrev 2018-03-13 13:59:48 följande:

    Tror jag har fått vad man kan kalla en "dejtfobi"!!!

    Dejtande har för mig blivit något otroligt obehagligt efter ett flertal misslyckade sådana. Inte varit på dejt på 2 år, trots att jag snackat med några halvintressanta under denna tid.

    Vad som händer är att det skiter sig helt för mig varje gång efter man hörts eller träffats första gången. Då när den stora frågan; NU DÅ flyttat in i min hjärna?

    VEM SKA HÖRA AV SIG FÖRST????

    Det är liksom där man sätter standarden för resten på något sätt och visar sin sårbarhet, och de flesta pendlar ju mellan flera på nätet vilket jag varit med om. Killar som varit superintresserade, haft skitbra sex, men så plötsligt har de blivit ihop med nån annan på bara ett par veckor eller dar. Vilket fått en att känna sig som en jubelidiot och detta är varför jag inte fixar dejta mer.

    Nu har jag ofrivilligt hamnat där igen efter att en kille jag snackat med ett tag uttryckt sitt intresse för mig och tagit flera initiativ till att ses. Ändå har han int lyckats övertyga mig.

    Jag vet att det nog är upp till mig att skicka sms eller ringa honom, men jag klarar inte det? Allt bara låser sig trots att jag nog vill. Men det krävs så extremt  mycket övertygelse för att jag ska våga. Men då blir ju killen tveksam och börjar säkert tvivla eftersom jag inte hör av mig och så rinner det ut i sanden.

    Min önskan är att han är stark nog och motiverad att höra av sig och komma med förslag, för då kanske jag vill, men detta kan man ju inte säga,

    Hur gör man?? Hur gör ni??? Snälla TIPS!!! Blir galen här och kommer aldrig mer få ligga:(


    Tänk om man hade kvinnors problem istället.

    Du är ju mess från att få ligga.

    Texta ordet ligga till honom så sköter han allt därefter.
Svar på tråden Dejtinggissel! Vem ska höra av sig nu?