• Pope Joan II

    Sambon sparkade på min hund

    Rädd att du överreagerar? Hur kan du inte begripa att din sambos beteende är sjukligt och sadistiskt? Och varför skulle du acceptera det?

    Är det något fel på dig?

  • Pope Joan II
    Anonym (TS) skrev 2018-03-13 17:07:11 följande:

    Saken är att hon är tjej, är de skillnad då?

    Vi är två tjejer..

    Jag hade min hund innan vi träffades, han är skälig och jobbig får jag erkänna, efter 1,5 år förhållande började hon lite smått med att säga hur mycket hon ogillade honom. Nu säger hon de nästan dagligen. Hon har gått djurgymnasium (hon är betydligt yngre än mig) och älskar verkligen djur!

    Hon har bara sparkat på honom idag en gång vad jag kan komma på, rätt lätt! Samt höjt upp honom på bakbena i kopplet en gång när hon var arg och sa ?om du inte ger dig nu så ska du få se vad jag gör med honom? men de var bara tomma hot, inget hände.

    Hon har puttat honom när hon gått förbi honom några ggr men aldrig något stort.

    Sen är resten av tiden mest de här med att hon önskar han var död/ hon hatar honom/ han förstör hennes liv/ önskar vi avlivade dig. Allt de där gör mig grymt ledsen!

    De känns som de är nån slags tabu bild om tjejer och just sånt här.. att de alltid är värre om en man gör något. Just därför de blir så förvirrat för mig!


    Hennes kön har naturligtvis inget med saken att göra. 
  • Pope Joan II
    Tecum skrev 2018-03-13 17:15:49 följande:

    Du  har skrivit om din hundhatande flickvän ett antal gånger tidigare här. Visst får du hårdare kommentarer när du gör henne till man, men hjälper det hunden? Dumpa henne, kvinnor är INTE automatiskt godare än män!


    Håller med. 
Svar på tråden Sambon sparkade på min hund