• Anonym (TS)

    Sambon sparkade på min hund

    Jag vill bara veta era åsikter.. känns som jag snart inte vet vad som är rätt eller fel, självklart vet jag att de är fel men rädd jag överreagerar.

    Sambon sparkade lätt på min hund , då min hund var rädd och arg när sambon skulle sätta på en munkorg (en sån i tyg) så den krockar ju mot min hunds tänder så var väl därför de gjorde ont. 2 gånger rätt hårdhänt drog sambon på den på min hund. Överreagerar jag? Samt efteråt säger sambon: ?förstår inte vad du ser i din hund?

    Sambon säger dagligen att han vill döda min hund. ?fan vi borde avliva dig? och ?jag hatar dig. Du förstör hela mitt liv? får jag höra 15-20 per månad..

    Förra året googlade han ?olika metoder avliva en hund hemma skonsamt?

    Är det så att man ska acceptera att ens sambo inte gillar ens hund? Är de kanske inte så allvarligt sagt? Sambon visar ingen som helst ånger eller säger förlåt.

  • Svar på tråden Sambon sparkade på min hund
  • Anonym (TS)

    Saken är att hon är tjej, är de skillnad då?

    Vi är två tjejer..

    Jag hade min hund innan vi träffades, han är skälig och jobbig får jag erkänna, efter 1,5 år förhållande började hon lite smått med att säga hur mycket hon ogillade honom. Nu säger hon de nästan dagligen. Hon har gått djurgymnasium (hon är betydligt yngre än mig) och älskar verkligen djur!

    Hon har bara sparkat på honom idag en gång vad jag kan komma på, rätt lätt! Samt höjt upp honom på bakbena i kopplet en gång när hon var arg och sa ?om du inte ger dig nu så ska du få se vad jag gör med honom? men de var bara tomma hot, inget hände.

    Hon har puttat honom när hon gått förbi honom några ggr men aldrig något stort.

    Sen är resten av tiden mest de här med att hon önskar han var död/ hon hatar honom/ han förstör hennes liv/ önskar vi avlivade dig. Allt de där gör mig grymt ledsen!

    De känns som de är nån slags tabu bild om tjejer och just sånt här.. att de alltid är värre om en man gör något. Just därför de blir så förvirrat för mig!

  • Anonym (TS)

    Nej nej, jag skrev man för jag automatisk inte vill sticka ut, för de känns som folk inte tar de lika seriöst eller allvarligt om de är en kvinna. Jag har i andra inlägg om hennes skrivit ?hen?.

    Jag tycker ju också detta är fel!! Tro mig!

    Men har märkt när man sagt ANDRA saker till bekanta om henne och vårat förhållande, att dom mest sagt ?oj ja hon kanske har lite problem med sin ilska?? Inte ens något seriöst svar tillbaka! Men hade jag sagt att en man gjort så och så (andra händelser) då hade dom ringt kvinnojoren direkt! Så jag märker ju en skillnad i hur folk reagerar beroende på vilket kön ens partner är!

    Ja efter flera år ihop så är de svårt avgöra om jag bara är ?överkänslig? vilket jag fått höra precis HELA mitt liv!

    Men tack ändå ni berättade för mig att detta verkligen ÄR fel! De är svårt vakna upp

  • Anonym (TS)

    Nej gud nej! Jag försvarar inget!! Jag vill bara inte inse det.. att någon man älskar som ändå pratat så gott om hundar och katter och andra djur , ens skulle kunna säga något sånt här. De gör så ont i mig. Självklart är de fel!!

    Nej den tråden var inte min, hon målar inte , har skrivit om andra saker men inga målarsaker

  • Anonym (TS)

    Jo jag är 30 och hon 22.. men känner inte igen någonting om nån anteckning? Skriver alltid upp allt på min mobil bland anteckningar men ingenting om att hon förstört dom.

    Nej hennes beteende är fel, men är de även fel om de hänt så få gånger? Hon har ju fina sidor med.. de som gör de så mycket smärtsammare. Man vill ju inte ge upp något som kan bli så bra! Men nej skada ett djur ska man aldrig!! Svårt inse fakta bara .. galet svårt

  • Anonym (TS)
    Anonym (Baaah) skrev 2018-03-13 20:21:34 följande:

    Missförstår du mig med vilje eller vad är det?

    Två ggr har du gjort det nu. Först läste du fel att jag skrivit att din sambo målar. Jag skrev att HON förstörde DINA målardukar eller teckningar.

    Och nu igen. TECKNINGAR skrev jag, inte ANTECKNINGAR. 

    Stanna hos din sambo du, hon verkar toppenmysig. 

    Och det kan säkert bli så bra när hon "råkat" göra nåt så hunden försvinner. Ge inte upp, en dag är hunden borta. Tror inte du kommer vakna då ens.

    Lycka till


    Förlåt jag har dyslexi :/ samt tappar ord när jag läser för fort
  • Anonym (TS)
    Aniiee skrev 2018-03-13 20:02:28 följande:

    Helt ärligt så tror jag att detta är en viss kille "med en äldre, knarkande manlig partner" som bytt kön på både sig själv och partnern, och bytt ut problemen....


    Nu hänger jag inte med?
Svar på tråden Sambon sparkade på min hund