• mor3

    Hjälpmedel

    Vi har en tjej på 7 år hemma som snart fyller 8 år.


    Vi prata igår när vi var på möte om hennes hjälpmedel om att Libero up & go 8 och Comfort fit nr 7 sitter lite för tajt och vi frågade då om det eventuellt finnes någon annan sort till henne.
    Samt då Libero kännes som Bebis blöjor och hon ska ju en då fylla 8 år så måste ju finnas nått som är mer diskret som inte har massa färger och mönster.


     


    Men svaret vi fick var att vi skulle axeptera det som de hade att beställa hem och det var Libero som gällde och Tena är för stora och liberos nattbyxor läcker som ett såll helt värdelösa.


    Finnes det någon här som har barn i samma ålder som vet om det går att köpa på nätet eller om nån har nått tips hur vi ska göra.


    För det borde ju finnas nått annat hjälpmedel för vår flicka.


    Eller är det Bebis blöjor som gäller och man får bara gilla läget?

  • Svar på tråden Hjälpmedel
  • Anonym (Tjej)

    Drynites finns att köpa i vanliga affärer och går upp till 15 år i tre storlekar. Det är motiv på dem men lite mer åldersanpassade (tex för pojkar är det skaters och Spiderman, vet inte vad det är för flickor). De använder vårt barn både på dag och natt. De ser ut mer som vanliga underbyxor och inte så "blöjiga". Vi har fått bidrag till dem (merkostnader) eftersom de är bästa alternativet.

  • Anonym (Tjej)


    De funkar som vanliga up&go men denna är som 1-2 storlekar större än 8an.
Svar på tråden Hjälpmedel