• Anonym (L)
    Äldre 8 Apr 12:42
    4012 visningar
    2 svar
    2
    4012

    "Förbjudna känslor"

    Det är inte lätt med graviditet, förlossning, småbarnsliv, inte ens storbarnsliv. Många tror jag nog känner det, åtminstone periodvis att kunde man köpa barn på butiken så skulle man det.

    I perioder är det kämpigare, men det finns jo också de där riktigt mysiga perioderna (åtminstone för mig) när man mått bra, bebisen sparkar gulligt i magen osv. Jag väntar mitt fjärde barn nu, och hade jag inte tyckt så där i slutändan att allt är värt barnet skulle jsg knappast ha så många ;).

    Hoppas du snart börjar må bättre!

    Man kunde ju tro att du skulle ha fördel att jobba inom området, men jag tror det är nackdel. När jag väntade mitt första barn, var jag den första i min bekantskspskrets som skulle ha barn. Jag förbäntade mig ett fullt friskt barn, kände inte till komplikationer och oroade mig inte alls över förlossningen. Med mitt andra barn hade fler i omgivningen fått barn och mera historier cirkulerade. Jag var mycket mera orolig andra gången. Antar du känner lite, allt det här bara för att få mf om någon vecka. Men du ska se du får ett fullt friska barn :) en liten dotter eller son <3

Svar på tråden "Förbjudna känslor"