Inlägg från: Ideal1 |Visa alla inlägg
  • Ideal1

    Ny här! Jag ska bli pappa

    Oj. Det skulle kunna bli en novell om jag ska dra allt. Men kan summera det som att om jag nu skulle skriva hela novellen så skulle det vara mer än hälften bara lycka.

    Enkel tumregel är att alla "glada" klyschor faktiskt stämmer.

    Lite i takt med att magen växer så växer nog även din känsla inför faderskapet. Men det spelar ingen roll hur mycket du förbereder dig, eller hur många föräldragrupper du är med i, när ungen väl kommit så kommer en tsunami av känslor ändå knocka dig så jäkla hårt så att du aldrig mer blir riktigt samma person som du var innan ni åkte in till förlossningen.

    D.v.s du blir en annan människa när du blir pappa.

    Och du kommer få en HELT ny nivå av kärlek till din sambo. Den tacksamhet man känner för att ens tjej har burit, "skapat" och inte minst fött ut en perfekt liten människa, "din" människa, som det dessutom är fritt fram att älska villkorslöst, den tacksamheten kan inte jämföras, än mindre någonsin förnekas.

    Du har helt enkelt vääldigt mycket att se fram emot. Ta hand om tjejen ordentligt nu bara.

    Sist men inte minst: grattis!

  • Ideal1

    Kom på en sak till värt att nämna. De sista 2 månaderna kommer både du och din sambo uppleva att tiden saktar ner i allt snabbare takt. De sista veckorna var jag övertygad om att klockan hade börjat backa.

Svar på tråden Ny här! Jag ska bli pappa