• Äldre 19 Apr 12:28
    3539 visningar
    11 svar
    11
    3539

    Fanns eran partner där för er?

    Har gjort 2 aborter och min sambo fanns där för mig båda gångerna i den mån han kunde.
    Första gången var jag 16år och han var iväg på en sen länge tbx bokad skidresa med familj o släkt. Så han fanns på telefon och stöttade och hade väldigt mkt skuldkänslor som inte var med mig på sjukhuset.
    Fanns efteråt då jag var jätte ledsen fast jag inte ville behålla men var jätte förstörd.

    Andra gången var i juni 2017. Är 22år och den aborten fick jag göra hemma och han fanns vid min sida och kollade att jag inte hade för ont, gav mig smärtlindring och bara visa att han förstådd att de va jobbigt för mig. För denna abort va inget jag ville men va väl för hans skull och för att jag precis börjat nytt jobb.

    Tycker de är super dåligt att din sambo att inte finnas där.. de är jätte jobbigt efteråt fast du känner innan att de är det rätta att göra. Efteråt ifrågasätter man oftast om de va rätt och man är ledsen för de man just tagit bort fast de inte hunnit bli nått .. han borde skämmas tycker jag! Vet dock inte hur du ska få honom att förstå att det är en jobbig sak att gå igenom

  • Äldre 19 Apr 15:39
    #4
    +1

    Det är svin jobbigt oavsett om man känner att det är det rätta. Så därför är de så viktigt och känna att sin sambo finns där för en.. dom ska ju va äns stöd i alla lägen liksom.
    Ja hade blivit vansinnig på min sambo.. ofrågasatt till honom om han verkligen ä rätt person att leva med när han uppenbarligen väljer vad han vill finnas som stöd för. Han kan inte välja vad du känner inför aborten..

  • Äldre 19 Apr 19:02
    #9

    Det är ett talesätt..?
    Vrf så otrevlig o sur. Onödigt att kommentera om man inte har något trevligt att skriva.

Svar på tråden Fanns eran partner där för er?