• Babylove88

    BF jan2019

    Hej är i vecka 6 nu (5+2) och undrar om det är fler därute som också är det och evt vill byta tankar evt oro över MF mm.

    jag plussade i måndags 22/4 och super glad detta var planerat att bli gravid sen en tid tillbaka. Innan jag plussade hade jag mens 3 dagar som vanlig månaden innan. Och innan dess så va jag gravid med fick missfall precis efter jag plussade . Nu är man självklart lite orolig att det kanske sker igen , men försöker självklart se positivt på detta . Jag har ett barn sedan tidigare med en annan kille och min dotter är 6 i september.

  • Svar på tråden BF jan2019
  • Cappuccino94

    Hej!

    Jag är gravid i v 5+1 (bf 27/12) med första barnet på första försöket.

    Jag har aldrig varit gravid innan men känner igen mig i rädslan. Eller jag snarare vågar inte tro att det är en liten där inne för man vill inte tänka tanke. På att något skulle gå fel.

  • Babylove88

    Åhh va spännande ! Grattis hoppas det går bra :)

    Jag började känna i dag ont i vänster sida av midjan det är en pickande känsla som kmr och går hela tiden . Dessutom så känns det som jag har inflammation i hela ryggen :/ va fan händer ???????????????????? blir lite orolig nu. När ska man ringa MVC ? Har glömt allt sånt här.

  • Frax

    Jag plussade 25/4 efter vårt första IVF försök. Har fortfarande inte smällt det men har gjort 2 gravtester och plusset va där bägge ggrna :) har fått tid för ultraljud 17 maj. Om jag kollar i appen så bör bf vara 4 jan :) Första gången ngnsin jag är gravid och är 37 år. Det spänner och molar i magen mest hela dagarna, inte ont men känns att ngt pågår! Vi har inte berättar för ngn än så skönt att kunna skriva lite här. Hoppas vi blir flera som kan följa varandra :)

  • Zandralarsson98

    Hej jag och min kille planerar barn och jag skulle ha ägglossning den 20 april men jag kände mig väldigt kåt den 18 så vi fick till det i sängen och på lördagen den 21 april så fick jag sånna stickningar i nederdelen i magen och tänkte inte mer på det.

    Idag så tänkte jag göra ett test om det visar något och då stod det inte gravid men sedan var jag även nyfiken på hur sträcken såg ut så jag öppnade clearblue testet helt ( gjorde sönder det ) och då såg jah ett jätte tydligt blått sträck och sedan såg jag ett väldigt svagt sträck. Sträcker kom med på bild som ni ser.

    Vad tror ni?

  • Babylove88

    (frax) va härlig att det äntligen kan bli er tur ???? jag har också haft molande värk idag och drag i sidorna , så pass att det är obehagligt att stå upp.

    Ja men vi kan gärna hålla kontakt. Det känns ju väldigt tidigt nu att springa och berätta för alla nära och kära när det fortfarande är tidigt. Jag kmr nog IAF vänta tills efter 12 V innan jag berättar .

  • Babylove88

    (Zandralarsson98) oj det är svårt att säga speciellt om du öppnat testet , den blåa vätskan som färgar testet kan missleda om testet förstörts , jag skulle köpa ett nytt test och prova igen. Är du gravid så kmr det synas. Lycka till vännen hör gärna av dig igen när du vet ???? håller tummarna.

  • Frax
    Babylove88 skrev 2018-04-26 21:01:33 följande:

    (frax) va härlig att det äntligen kan bli er tur ???? jag har också haft molande värk idag och drag i sidorna , så pass att det är obehagligt att stå upp.

    Ja men vi kan gärna hålla kontakt. Det känns ju väldigt tidigt nu att springa och berätta för alla nära och kära när det fortfarande är tidigt. Jag kmr nog IAF vänta tills efter 12 V innan jag berättar .


    Tack <3 Grattis till dig oxå! Nu får vi hoppas det håller i sog. Jag vill nog berätta för närmsta familjen innan v12 tänker jag. Vad är ?normalt??
  • lksnigel

    Vi har en facebookgrupp för oss med bf januari 2019! Själv är jag beräknad 1/1 :) Skicka PM om ni vill vara med i gruppen så kan jag lägga till er! Lycka till med era graviditeter! :) 

  • Cappuccino94
    Babylove88 skrev 2018-04-26 17:37:16 följande:

    Men hur fan har jag räknat !!! Hahaha jag har ju BF 25dec ????????


    Hahaha! Inte lätt det där. Enligt barnmorskan har jag bf 23/12 och enligt NC-appen 27/12. Tror ju mer på NC eftersom den vet ägglossningen :)

    Min mage ballade ur helt veckan innan bim och sen har den mest varit svullen, sådär så det gör ont i magen. Nu den senaste veckan har jag fått lite smått illamående på kvällarna och blir såå åksjuk, haha. Konstigt hur kroppen reagerar. Man märker verkligen att det händer grejer i kroppen :)
Svar på tråden BF jan2019