Forum Avbruten graviditet - änglarum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Avbrott v21. Klarar inte av smärtan och sorgen!!

  Ons 20 jun 2018 12:01 Läst 9708 gånger Totalt 14 svar
  Visar endast inlägg av Theryd87 - Visa alla inlägg
 • Theryd­87
  Återställ
  Ons 20 jun 2018 12:01 #7

  Först av allt beklagar jag er sorg, den är fruktansvärd och det går inte att hantera den, inte till en början. Låt det vara så!

  Vi fick inte veta hur allvarligt sjuk vår dotter var vid rul. De såg att fötterna var vridna men allt annat såg bra ut och därför gick vi inte vidare med fostervattenprov (vårt kub hade också sett bra ut).
  I v 34 hade vi ett extra ul pga fötterna. Då såg läkaren att det inte bara var fötterna som det var fel på. Nu hade visserligen inte vår dotter lika stort fel på hjärnan, men tillräckligt för att tala om för läkarna att hon inte var frisk. Dagen efter togs ett fostervattenprov. Två dagar senare fick vi resultatet, Trisomi 18. Hade inte förlossningen startat den natten hade vi varit tvungna att gå en vecka till med vetskapen om att vårt barn när som helst skulle dö innan läkarna gick med på att sätta igång mig.

  Hon föddes fredagen den 9 februari och stannade hos oss i nästan 11 timmar tills hennes hjärta inte orkade slå mer.

  Saknaden efter henne är fruktansvärd och jag känner som du, jag vill ha min dotter, min Mira här!
  Det har gått 4,5 månad nu...

  Låt sorgen ta sin tid, det är ingen annan än du som kan avgöra hur mycket du orkar mm. Du har varit med om något så fruktansvärt traumatiskt så det går inte att sätta ord på de känslor du känner.

  Det är en jävla otur! Det går inte att säga att det är något annat, för det är så det är, en jävla jävla otur! Och en obeskrivlig sorg, ett hål som äter upp en inifrån av saknad efter den mest älskade lilla person man kan tänka sig!

  Försök kom ihåg att du är långt ifrån ensam i din sorg, även om det känns som så.

  Varm kram från Miras änglamamma Hjärta

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll