• Äldre 19 May 20:48
    3350 visningar
    8 svar
    8
    3350

    Disneyland Paris

    Ett tips är att kolla in tripadvisor på saker att göra. Disneyland har över 38.000 recensioner där så där hittar du massor med negativa saker från folk, och positiva också förstås.

  • Äldre 19 May 21:07
    #4
    Grusibrallan1 skrev 2018-05-19 20:52:47 följande:

    Tack för tipset. Jag har redan kikat där. Är ändå osäker eftersom det rör sig om relativt mycket pengar för 1-2 dagars nöje. För den summan skulle vi egentligen kunna röra oss ännu mer söderut och övernatta någon natt, eller åt norr och kanske tom komma till England för samma pengar. Antar att jag får tänka efter själv och känna vad som är värt det, men har vägt fram och tillbaka utan något egentligt svar. 


    När allt kommer till kritan är det ju era individuella prioriteringar som bestämmer om det är värt det eller inte. Jag som disneyfantast skulle för några år sedan säga att det helt klart är värt det alla dagar i veckan. Nu har dock mina prioriteringar förändrats och skulle definitivt välja att bila i norra Norge istället. Eller flyga över Atlanten och vara i USA en vecka istället. Nu när flyget dessutom är så fruktansvärt billigt är det förmodligen billigare än att bila i Europa.
Svar på tråden Disneyland Paris