• Panduro

    Hur skulle ni tillaga detta kött?

    Hur länge i ugnen? Grader? Kryddning? Priserna är i euro om ni tycker det ser konstigt ut.

  • Svar på tråden Hur skulle ni tillaga detta kött?
  • Minimalen

    Blanda rapsolja med tandorikrydda och salt och peppar samt lite chiliflakes. Stick en gaffel i köttet lite här och där. Lägg i köttet. Låt ligga i några timmar. Tag upp och lägg på grillen. I ugn så kan du ju placera köttet i en stekpanna för att det ska behålla sin saftigt och inte bli torrt. Dock vet jag inte hur varmt eller hur länge.

  • Panduro

    Tack för svar. Är urusel på matlagning. Blir nog något annat till lunch idag om det tar så lång tid haha.

  • Panduro
    Minimalen skrev 2018-05-31 10:26:39 följande:

    Vad fan håller autokorrekt på med? Jag skrev stekpåse och inte stekpanna.


    Hahah ja jag hade då lagt det i stekpannan. Vilken tur du rättade dig själv.
  • punktslash

    Stekpannan hade fungerat det med. (Om det är en traditionell gjutjärnspanna.)

    Vilken ugnsfast form som helst fungerar. Kör på 125 grader i några timmar. Ös emellanåt.

  • klyban

    Har man gott om tid, så är St. louis en av de godare.
    Dock tar grillning av revben 3-4h.

    Jag hade kört dom på lågvärme i ugnen, för sen köra någon glaze mot slutet(om man vill ha det enkelt).


    hur många meter var det?
Svar på tråden Hur skulle ni tillaga detta kött?