Hur skulle ni tillaga detta kött?
Hur länge i ugnen? Grader? Kryddning? Priserna är i euro om ni tycker det ser konstigt ut.
Hur länge i ugnen? Grader? Kryddning? Priserna är i euro om ni tycker det ser konstigt ut.
Hjälp mig någon! :D
Blanda rapsolja med tandorikrydda och salt och peppar samt lite chiliflakes. Stick en gaffel i köttet lite här och där. Lägg i köttet. Låt ligga i några timmar. Tag upp och lägg på grillen. I ugn så kan du ju placera köttet i en stekpanna för att det ska behålla sin saftigt och inte bli torrt. Dock vet jag inte hur varmt eller hur länge.
Låg ugnstemperatur, länge (timmar).
Tack för svar. Är urusel på matlagning. Blir nog något annat till lunch idag om det tar så lång tid haha.
Vad fan håller autokorrekt på med? Jag skrev stekpåse och inte stekpanna.
Vad fan håller autokorrekt på med? Jag skrev stekpåse och inte stekpanna.
Stekpannan hade fungerat det med. (Om det är en traditionell gjutjärnspanna.)
Vilken ugnsfast form som helst fungerar. Kör på 125 grader i några timmar. Ös emellanåt.
Har man gott om tid, så är St. louis en av de godare.
Dock tar grillning av revben 3-4h.
Jag hade kört dom på lågvärme i ugnen, för sen köra någon glaze mot slutet(om man vill ha det enkelt).