• Äldre 17 Jun 14:10
    7472 visningar
    18 svar
    +2
    18
    7472

    Adoptera friskt barn

    Fritidsmamman skrev 2018-06-17 11:49:54 följande:

    Oftast så finns där sällan friska barn för adoption. Varför så många handikappade barn finns för adoption, beror på att föräldrarna levt i fattigdom med droger, eller haft arbeten där de handskats med kemikalier, eller ätit mat och vatten som varit giftigt. Därav har fostret skadats.

    Fattiga föräldrar som får friska barn som de inte kan ta hand om, hittar ofta lokala familjer som kan ta hand om deras barn. Att adoptera bort friska barn är inte svårt i hemlandet. Det är de sjuka barnen som ingen vill ha - de kommer till västerlänningar.

    Dock ses ju mindre åkommor som värre än vad de är, i hemlandet än i tex Sverige. Så att adoptera barn som saknar en arm, eller har gomspalt, går ju.

    Man ska också veta att många åkommor uppträder först senare. Du kan ha adopterat ett på pappret friskt barn, som senare visar sig ha nån hjärnstörning som tex adhd/aspberger eller ananas utvecklingsstörning.

    Men å andra sidan så kan man aldrig vara hundra på att få ett eget friskt barn heller. Men i Sverige är det lättare att undvika NPF om mamman äter korrekt och senare inte göder ungen med besprutad mat/vitt socker/vitt mjöl/kemikalier i kläderna, etc.


    Oj vilken idiot du verkar vara. Det kunde din mamma inte förhindra med bra mat uppenbarligen. Stackare
Svar på tråden Adoptera friskt barn