• Anonym (Antas­tad tjej)
    Äldre 17 Jun 19:26
    16361 visningar
    40 svar
    40
    16361

    Han förstår ej gränser i sängen

    Hej!

    Det är så här att jag har en bästa vän som är en kille, vi brukar ha sex ofta. Men det senaste har jag märkt ett återkommande problem som lyder att han kan ta sig friheten att göra saker som inte jag går med på. Detta handlar i största del om analsex, som jag tydligt har sagt till honom ett flertal gånger att jag absolut inte vill ha.

    Ibland när vi har sex så försöker han stoppa in fingrar i analen och gör det även om jag säger nej. Sista gången som var min gräns var när vi drack alkohol i helgen. När vi är berusade så har det hänt innan att han försöker ha analsex med mig och detta hände även i helgen. Jag hade druckit såpass mycket att jag fick en blackout från när vi var ute fram tills att jag låg och hade sex med honom i sängen, då hade han trängt in sig i min anal. Jag hade tydligen gått med på detta när jag var såpass berusad att jag inte mindes någonting. När han trycker in den hårdare så börjar jag skrika högt och vänder mig om (jag låg på mage) och ger han en hård örfil. Efter detta så går han bort, jag börjar gråta och lämnar lägenheten. 

    Efter jag har lämnat lägenheten så får jag ett sms om hur konstig jag är som får utbrott i mitten när vi har sex. Han har alltså inte fattat att jag fick ont och mådde dåligt. Något som kanske är värt att nämna är att en annan gång när vi var nyktra så försökte han plötsligt trycka in den i min anal och då fick jag en flashback från tidigare våldtäkt och då fick jag panikattack, började gråta och vi avbröt akten.

    Så min fråga till er är nu, hur ska jag få honom att förklara att det han utsätter mig för är i stort sätt våldtäkt?  Jag gillar verkligen den här personen och jag tror att han verkligen genuint inte förstår att han skadar mig. Jag hoppas att någon här kan ge mig något bra råd och tackar i förhand för det! :)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2018-06-17 19:27
    Få honom att förstå* menade jag. Kan tillägga att han blir arg lätt.

  • Svar på tråden Han förstår ej gränser i sängen
  • Äldre 17 Jun 19:32
    #1
    +4

    Mitt råd är att sluta ha sex med människan överhuvudtaget. Han har ingen som helst respekt för dig! Och hade det varit jag som fått en örfil så hade jag sparkat honom i skrevet. Hårt.

  • Äldre 17 Jun 19:42
    #2
    +1

    Om han inte respekterar dina gränser, vill du verkligen ha sex med honom då? Det är nånstans kring gränsen för våldtäkt och oerhört respektlöst, är det verkligen attraktivt?

  • Anonym (.....­)
    Äldre 17 Jun 19:46
    #3
    +1

    1. Sluta ha sex med honom


    2 Ha inte sex med kompisar

    3, ja han gör fel, han är en idiot

  • Anonym (Knäpp­gök)
    Äldre 17 Jun 20:07
    #4

    Vilken galning.

  • Anonym (Loffe­)
    Äldre 17 Jun 20:14
    #5

    Eller så enkelt som ett ultimatum i nyktert tillstånd. Bara tanken på analen och du säger upp er bekantskap. Och så ber du om en liten signatur på det!

  • Anonym (Hmm)
    Äldre 17 Jun 20:24
    #6

    Har också haft fulla brudar i sängen men aldrig gjort något då - alls
    Mitt råd - dumpa fanskapet och hitta något bättre, bör ju inte vara så svårt läter det som ...

  • Anonym (Enkel­t)
    Äldre 17 Jun 20:37
    #7

    Du skickar ett mess till honom med följande meddelande:
    www.familjeliv.se/forum/thread/78806029-han-forstar-ej-granser-i-sangen

  • Anonym (Fy)
    Äldre 17 Jun 20:50
    #8

    Tycker du ska smsa till honom: "Det du utsätter mig för när du gör saker mot mig i sängen som jag inte gillar är som våldtäkt. Jag gillar inte analsex. Du ska inte ha analsex med mig". Fråga om han förstår.

    Om han blir arg så skriv att du aldrig mer kommer ha sen med honom igen om han gör analsex. Och håll det.

    Slutar han inte så sluta ha sen med honom så att du slipper bråka och i värsta fall berätta för honom att du måste anmäla honom om han gör det som du säger nej till sexuellt.

    Stå på dig. Sätt gränser. Säg nej. Ha inte ser med någon någonsin som gör dig illa. Sex ska vara skönt och underbart. Du ska bli lyckligare efter sex inte olycklig. Det du beskriver är fruktansvärt fel av honom. Bra att du slog till honom när han inte förstod när du sa nej till analsex. Säg nej till det tydligt, skriftligt i sms så att det inte går att missförstå.

  • Anonym (Fy)
    Äldre 17 Jun 20:53
    #9

    Sex ska det stå. Min mobil redigerar bort ordet till massa andra ord varje gång. Haha. Sex! Inte sen eller ser.

  • Äldre 17 Jun 21:02
    #10

    Gör samma sak på honom med en stor dildo se hur han gillar det? Man ska ju göra saker man själv kan tänka sig så? Fråga honom det eller gör det inte utan ta fram

    En riktigt stor dildo osmörjd o sätt på honom när han är för full! Riktigt j*vla praktsvin!!!

Svar på tråden Han förstår ej gränser i sängen