• Maramba

    BF Januari 2019 - stannar på FL

    Hej!

    Blev lite less på att nästan det enda som diskuteras i alla gravidgrupper är hur man ska bli medlem i motsvarande grupp på FB. Finns det någon som vill stanna här på FL och bolla tankar kring sin graviditet? :)

  • Svar på tråden BF Januari 2019 - stannar på FL
  • Virvlande


    Dagens mage. 16+4. Känner inga fosterrörelser ännu. Blöder fortfarande regelbundet vid ansträngning, nr 2, och sex. Så får försöka vara lite mer stillsam fram tills rul å be dom kolla då varför jag blöder så ofta. Har inte blött så här mycket vid tidigare graviditeter.
  • Bobno1


    15+6 med bebis nr 3! Känner sen några dagar tillbaka sparkar även när jag lägger handen utanpå magen. Väldigt lätta men ändå tydliga bebissparkar. Kände tidigt med både ettan och tvåan så gissar att jag har tur där. Mår bra och börjar jobba imorgon igen efter semestern. Går ju inte att dölja magen längre så i veckan blir det till att outa min hemlighet för chef och kollegor.
  • Skagenmackaa

    Hej alla!

    Jag är helt ny på familjeliv, jag följer gärna den här tråden!

    Jag är gravid i v 18+1 med barn nummer 2 och har bf 6/1 enligt bm och appen.

    Har rul på onsdag 8/8 och det skall bli väldigt spännande att se vad som

    Finns därinne!

  • ssoffpotatisen
    linnea12533 skrev 2018-08-05 10:09:53 följande:

    Hur stora har era magar blivit? Min syns lite när jag står upp men inte jättemycket. Ligger jag på rygg är den knappt synbar.

    Och känner ni fosterrörelser nu? I så fall, i vilken vecka började ni göra det? Jag känner inget än, är i v 16+1 med andra barnet.


    Min mage är inte heller sådär JÄTTEsolklar ännu. Mer svullen som att man gått upp i vikt/blivit lite semestermullig. Lite jobbigt samtidigt för tiden mellan vårt KUB (13/7) och RUL (14/8) känns sååååå lång. Rädd att något är fel där inne med tanke på att man drar runt på en del jobbigt bagage från förra grav...
  • ssoffpotatisen
    Joline98 skrev 2018-08-06 16:23:53 följande:

    Är beräknad till 12 januari... Första barnet.. någon mer ??:)


    Oxå första barnet men är beräknad 15/1 :)
  • anzie

    Äntligen väntar vi vårt andra gemensamma barn! BF 26/1. Gjorde en OP i Jan för att ta bort polyp som stoppad grav tidigare. Andra dottern född feb 13. Och en bonusdotter på 12.

    Vi är så nyfikna på kön. Kolla gärna min UL och gissa :) Kanske ni andra kan se?

    Mår bra trots foglossning som börjat nu samt kaskadkräks från v.14.

  • Joline98
    linnea12533 skrev 2018-08-05 10:09:53 följande:

    Hur stora har era magar blivit? Min syns lite när jag står upp men inte jättemycket. Ligger jag på rygg är den knappt synbar.

    Och känner ni fosterrörelser nu? I så fall, i vilken vecka började ni göra det? Jag känner inget än, är i v 16+1 med andra barnet.


    Visst att magen är större på ett sätt som den inte varit formad innan. ( första grav ) men den e inte som jag vill ha den som en gravid mage känner mig mer tjock och klumpig på magen som att jag ätit ngr chips påsar.. är i 18+4..

    jag börjar känna av fosterrörelser för ca 7 dagar sen känt de lite då och då varje dag förutom 1, då kände jag inget alls! Mest på kvällar och förmiddagar...
  • Joline98

    Är det någon som fått reda på könet?? ( dem som ska ta reda på det ) hihi skulle varit kul o höra!! Ska på ultraljud på tis hoppas den är villig att visa sig för jag kan då inte hålla mig! Längtar så

Svar på tråden BF Januari 2019 - stannar på FL