Inlägg från: Anonym (Släpp det) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Släpp det)

    Anmäld till socialen :( Svårt att släppa det... någon mer?

    Jag tycker du ska släppa det och fortsätta med ditt liv.

    Förmodligen var det någon som i all välmening ville hjälpa till, som trodde barnet for illa men som hade fel. Tänk på det så, det gjordes med all säkerhet med omtanke om ditt barn, någon bryr sig om honom.

    (Ja jag förstår att det känns kränkande men försök ändå se det som att någon ville göra gott men så blev det fel).

  • Anonym (Släpp det)
    Anonym (Mamma) skrev 2018-06-19 16:59:07 följande:

    Hade jag vetat vem det var hade det inte varit någon fara, då hade vi ju kunnat prata om det och så är det löst... önskar att iaf socialtjänsten fått veta även om det vore anonymt för mig.

    Var med om för ett par år sen att någon anmälde mitt facebook-konto att vara ett fejk-konto och jag blev avstängd. Skickade då in bild på leg och det öppnades igen. Men då kände jag liknande, att någon tror dåligt om mig men jag vet inte vem. Det var jobbigt på samma sätt men detta är ju värre.

    Hur släpper man något sånt här utan att tro att ens närmsta tror illa om en?


    För din egen skull får du nog utgå från att personen i fråga inte känner dig/er speciellt bra. Att det alltså inte är en vän eller barnvakt utan snarare en granne eller någon lite "längre ifrån" er. Klasskompis förälder (alla lyssnar inte, tar inte till sig information), granne, lärare på skolan utan direkt kontakt med ditt barn etc.
  • Anonym (Släpp det)
    Anonym (Mamma) skrev 2018-06-19 17:24:33 följande:
    Har lärare på skolan och barnvakt inhyrd via stort nanny-företag så att de måste anmäla "öppet" dvs ej anonymt? Tror jag har läst att det är så i förskolan. Alltså om de anmäler "i tjänst" så att säga?
    Tänker att även en lärare är ju privatperson också, de kan ju enkelt gå hem och anmäla anonymt, ingen får veta vem hen är. De lärare och barnvakter som arbetar närmare ditt barn vet väl om förutsättningarna, diagnosen och hudsjukdomen och ska alltså inte behöva känna något behov av att anmäla?
  • Anonym (Släpp det)
    Fins Mamma skrev 2018-06-20 17:24:40 följande:
    Anmäler en lärare/pedagogisk personal på samma skola anonymt så begår hen tjänstefel. Vi får som lärare ej anmäla anonymt
    Det är mycket möjligt, det var inte vad det handlade om. TS undrade vem som anmält inte om det gjorts på korrekt sätt.
Svar på tråden Anmäld till socialen :( Svårt att släppa det... någon mer?