Inlägg från: Anonym (B) |Visa alla inlägg
  • Anonym (B)

    Skuggholmarna, vad är det?

    Skriv på Flashback istället, större räckvidd och finns riktade forum där som jag tror kan fånga den målgrupp som du söker (såna som gillar att gräva).

    Länka hit när du skapat en tråd där så kan vi få följa, låter intressant! :)

  • Anonym (B)

    Men är det inte att vem som helst kan skapa (kapa) en radiostation och börja sända? Tänker på det som hände när en isis-låt spelades på mix megapol i Malmö för att rekrytera till isis. Visst inte samma men jag minns att det stod att just vem som helst som har en pirstsändare egentligen kan börja sända ut. Är det inte vad som skett här då?

    "Kan ni göra något för att förhindra detta i framtiden? ? Det är väldigt svårt. Om man har en piratsändare så har man möjlighet att gå in och ta över en frekvens. Vi har polisanmält det och rapporterat in det till Post- och telestyrelsen, säger Jakob Gravestam".

    24malmo.se/extra-se-isis-otacka-varvningskupp-i-malmo

  • Anonym (B)
    Anonym (-) skrev 2018-06-23 17:31:29 följande:

    Nej, nej. Det har INTE gått ut i radio. Allt som sänds i radio måste dokumenteras. Ingen på SR känner till detta program (har ringt och kollat, med samtliga stationer).

    Detta är en inspelad "podd", som enbart gått ut via youtube.


    Men Ts skriver ju "Under våren har jag flera gånger när jag varit ute i vår stuga i Stockholms skärgård rattat in ett väldigt märkligt radioprogram som verkar heta 'Skuggholmarnas radiopsykolog'."

    Sedan förstår jag inte riktigt kopplingen till att det skulle vara en sekt - vad grundas det på?

    Intressant annars och roligt att ni spånar och kommer fram till mycket. Lite misstänksamt bara.. Ni kanske är en del av det med? ;)
  • Anonym (B)
    Jukka1 skrev 2018-06-25 23:34:46 följande:

    "TS kolla på Insta"? Vad menar du? :) Kan du skicka en länk? :)


    Haha roligt när någon inte förstår alla dessa förkortningar som många är vana vid. Måste verkligen låta som ett annat språk för de som inte är vana!
Svar på tråden Skuggholmarna, vad är det?