• April2

    För oss som har väntat på ett plus i mer än ett år...

    Länge sen jag skrev nu, helt plötsligt är jag i alla fall på ruvardag 3 med ett tvådagars embryo! Känns overkligt, förutom lutinus som gör sig påmind när den rinner ut.

    Tyvärr blev det inte fullt så lyckat resultat som jag hoppats på när allt såg så bra ut innan. Eventuellt får vi också ett till frysen men jag vågar inte tro på det riktigt. Skickar en massa kramar till er alla som kämpar!

    Hoppas nu att den här klänger sig fast där inne..

  • April2
    fannylinnea skrev 2019-05-06 17:32:48 följande:

    Önskar dig all världens lycka till! Hoppas hoppas hoppas.

    Vi har påbörjat privat utredning och inget av mina blodprover har visat någon avvikelse. Har ägglossning. Landstinget hörde av sig och vi var näst på tur, så nu ska mannen testas. Vi har fått en läkartid i början av juni. Antar att vi ska diskutera alla provsvar och få reda på "domen".

    Det här tar verkligen all kraft man har, och ändå kan man ju inte ge upp.


    Tusen tack! :) Jag känner verkligen igen det där att det tar all kraft. Känns som att hösten när vi väntade på att få besked om utredningen var sjukt lång och mörk. Det kändes i alla fall bättre så fort remissen för ivf var skickad och trots några farthinder nu under våren så känns det som att jag kan tänka på annat och äntligen få lite hopp! :)

    Önskar er verkligen stort lycka till på er resa!
  • April2
    fannylinnea skrev 2019-05-06 18:27:02 följande:

    Ja fy fan rent ut sagt. Vissa dagar orkar jag absolut ingenting. Vi har sagt att vi aldrig kommer att ge upp. Men jag gruvar mig så för att få dåliga nyheter hos läkaren, för jag vet inte om jag kan vara så stark. Har längtat efter att bilda familj sen jag var 18. Är nu nyss fyllda 27 år.

    Hur lång tid tog det att få remiss för ivf efter att ni gjort utredning?


    Vi hade tur att det gick fort med remissen, sen pga julstängt dröjde det några veckor extra innan vi fick komma. Hoppas att det går fort för er, känns som att ni väntat så det räcker! :)
  • April2
    Barnlängtan31år skrev 2019-05-06 19:22:28 följande:

    Stort lycka till!! Vad synd att det inte blev riktigt som ni trodde, men tänk om det lilla livet i din mage ger dig er bebis, då behövs inte fler just nu :) Hoppas ni får en blastis också!

    Själv väntar vi på FET, tiden går såå långsamt!


    Förstår att det måste vara jobbigt med ännu mer väntan! Skönt ändå att ni kunde frysa, det är ju toppen! :)
  • April2
    Asplövet18 skrev 2019-05-13 13:24:08 följande:

    Hej alla som kämpar...

    Jag och min blivande man har fått vår första tid för utredning efter att ha skickat in hälsodeklarationerna. Det gick förvånansvärt fort, fick en tid 2 veckor efter första kontakt. Jag är oerhört nervös och orolig och tänkte om någon här kunde upplysa mig om vad vi har att förvänta oss? Brukar det gå så fort att få en tid? Hur lång tid brukar en utredning ta vanligtvis?

    Har svårt att koncentrera mig på jobbet då jag är så ängslig.

    Kram och tack på förhand


    Det ser nog olika ut i olika landsting, vi fick lämna flera prover innan första besöket. Vid själva besöket gjordes vaginalt ultraljud för att kolla livmodern och äggstockarna och mannen kollades också, jag tror läkaren bara tittade och kände att allt såg ok ut. Sedan fick vi direkt veta att det blev remiss till ivf eftersom de inte kunde se något annat alternativ. Jag förstår att du är nervös men det var inte så farligt, rätt skönt att få svar och sedan hjälp! :)

    Lycka till!
  • April2

    Jag är nu på ruvardag 9 med ett tvådagars embryo, känner inget förutom att jag är sjukt frusen. Jobbigt att vänta och känna efter varje liten tendens till symtom! Lutinus gör ju inte saken bättre eftersom den säkert kan orsaka en del symtom också..

    Hoppas att allt är bra med er andra!

    Kramar!

  • April2
    Kandelaber skrev 2019-05-13 21:50:22 följande:

    Tokpositivt test här på RD12!! TD på torsdag så håller både andan och tummar nu! Skönt MEN också läskigt då man verkligen lärt sig att inte ta något för givet.


    Å vad kul!! Stort grattis! :)
  • April2
    Kandelaber skrev 2019-05-13 21:50:22 följande:

    Tokpositivt test här på RD12!! TD på torsdag så håller både andan och tummar nu! Skönt MEN också läskigt då man verkligen lärt sig att inte ta något för givet.


    Fick du tillbaka embryo eller blastocyst? :)
  • April2

    Ruvardag 12 idag och även den dagen mensen skulle dyka upp.. Har dock förstått att lutinus kan göra att den blir sen även om man inte är gravid.. Jag har inte vågat höra något test ännu och vi har testdag först nästa torsdag om en vecka, känns sjukt länge! Fortfarande inga symtom heller.. Så jobbigt med väntan och att ändå ha lite hopp som kan leda till världens besvikelse!

  • April2
    Barnlängtan31år skrev 2019-05-16 15:28:36 följande:

    Usch, vad nervöst för er!! Kommer själv vara som ett vrak :) Är redan nervös för ruvartiden...

    Hoppas verkligen ni får ett plus! Stort lycka till!!


    Tack, skönt att skriva av sig här ibland! :)
Svar på tråden För oss som har väntat på ett plus i mer än ett år...