• Äldre 8 Jan 17:59
    29225 visningar
    354 svar
    354
    29225

    För oss som har väntat på ett plus i mer än ett år...

    April2 skrev 2019-01-07 07:58:53 följande:

    Hej!

    Hur går det för alla? Vi fick en remiss skickad i november efter att utredningen var klar och kan förhoppningsvis börja ivf i februari! Ska träffa kliniken nästa vecka så äntligen känns det som att något händer.. :)


    Hej!

    Vad spännande! Då kan vi följas åt för vi har bestämt oss för att gå vidare med IVF privat på Carl von Linné. Har bokat en tid där och kommer förmodligen starta upp IVF, det längre programmet i februari. Väntar fortfarande på tid för äggledarspolning och hoppas på att få göra den denna cykel innan vårt besök på CvL. Om inte, så struntar jag i den undersökningen och kör direkt på IVF. Är såå trött på att vänta och vänta. Hoppas verkligen detta är vårat år!!

    Stort lycka till!!
  • Äldre 8 Jan 18:04
    nypan78 skrev 2018-12-19 09:54:09 följande:

    En vecka efter transfer och negativt tjuvtest. Blastisarna verkar inte vilja vara kvar...fick alltså tillbaka 2 stycken för exakt en vecka sedan, en tidig blastis och en expanderad. Många testar positivt såhär tidigt och jag kunde inte hålla mig....


    Hur går det för er?
  • Äldre 9 Jan 14:01
    H@llon skrev 2019-01-08 21:04:00 följande:

    Flikar in här. Jag går också på Carl von Linné, är mitt uppe i andra försöket, långa protokollet. De är jätterara på kliniken.

    Äggledarspolning var helt fruktansvärt så var inte ledsen om du missat det. ;)


    Okey! Vad bra att de är trevliga :)

    Hur mår du i processen?

    Hur lång tid väntade du innan ditt andra försök? Gjorde du ett insättningsförsök innan dess med ett fryst embryo?

    Håller alla tummar att det ska gå för er denna gång!

    Jag känner mig väldigt nervös för att det aldrig kommer gå. Men är ändå förväntansfull. Det har ju funkat för så många andra. Men samtidigt så funkar det ju för jättemånga andra att få barn på egen hand :)
  • Äldre 9 Jan 14:01
    April2 skrev 2019-01-09 07:12:30 följande:

    Vi måste absolut följas åt, lycka till till er med!! :)


    Tack!!
  • Äldre 13 Jan 17:54
    H@llon skrev 2019-01-09 17:53:51 följande:

    Just nu mår jag ganska bra. Råkade på en brakförkylning två dagar efter att jag börjat med Synarela (den nedreglerande nässprayen) så mådde piss av olika saker i över en vecka.

    Jag skulle göra frysförsök redan cykeln efter det misslyckade färskförsöket. Vi hade precis börjat åka när de ringde o talade om att embryona inte klarat upptining. Blev så himla ledsen. Sen fick vi vänta en cykel pga julstängningen. Vet inte om man måste vänta en cykel eller om man kan börja på en gång med ny stimulering efter ett misslyckat färskförsök.

    Jag känner samma sak. Allt verkar så himla individuellt så man kan inte jämföra sig med andra heller. Håller tummarna för att 2019 är vårt år!


    Hej!

    Usch vad jobbigt att få det beskedet! Det är så mycket som ska funka.

    Ja, 2019 är året då det ska gå!!

    Kram
  • Äldre 13 Jan 17:56
    nypan78 skrev 2019-01-10 14:14:43 följande:

    Det blev ingen på IVF 1 denna omgång, så vi tar en egen mens emellan och är igång igen i februari som det ser ut nu. Väntar på samtal från CvL kliniken i eftermiddag för att se hur vi gör. Vill gärna köpa 3pack men det kanske vi inte får pga att mitt AMH är bara 0,8 och jag är precis 40år. Vi funderar på klinikbyte i Stockholm där man kan köpa 3pack även som kvinna över 40...någon som har erfarenhet?


    Okey. Håller tummarna för att det ska gå för er! Stort lycka till!
  • Äldre 14 Jan 20:34
    April2 skrev 2019-01-14 17:30:59 följande:

    Jag som sett fram emot att få börja behandlingen efter all väntan.. Så upptäcktes en polyp i livmodern under undersökningen och i stället för att vänta på mens och sprutstart väntar jag nu på operationstid.. Känns som att man kommer att vara bra på att vänta när den här resan är över!

    Hoppas att det går bättre för er andra! :)


    Neeej, fy vad segt! Stackare! Det är såå jobbigt att vänta och vänta. Jag är imponerad över oss som kämpar och väntar.

    Tänk den dagen vi sitter här vid familjeliv med ett litet liv i magen :) Den dagen kommer, det måste vi tro!

    Hoppas du snart får en tid och kan komma igång med behandlingen!
  • Äldre 15 Jan 16:03
    April2 skrev 2019-01-14 21:05:20 följande:

    Tack för peppande ord! Ja, hoppas så att all väntan och alla undersökningar och annat leder till målet! Känns som att man kan stå ut med vad som helst om det skulle gå! :) En positiv sak var i alla fall att vi fick all info för att börja med behandlingen så fort operationen är gjord. Jag fick även prova sticka mig i magen vilket jag varit väldigt nervös inför. Kändes dock knappt så det var ju en framgång ;)


    Vad skönt :) Då dröjer det förhoppningsvis inte för länge! Lycka till med operationen!
  • Äldre 31 Jan 17:14

    Hej på er!

    Hur går det för alla?

    Själv har jag varit på en spolning (äntligen) som visade blockering höger äggledare. Inte stopp dock. Detta ledde till att en remiss äntligen har skrivits för IVF via landstinget :) Känns så skönt för vi hade bokat en tid för att starta IVF privat, vilket skulle innebära massa resor och MYCKET pengar. Dock är det ju väntetid... men vänta har man lärt sig att göra vid det här laget...!

  • Äldre 31 Jan 18:57
    April2 skrev 2019-01-31 17:40:39 följande:

    Så skönt att remissen är skickad! :) Jag väntar fortfarande på operationstid, försöker hitta på roliga saker och göra sånt som fått tiden att gå under tiden!


    Ja, man får inte glömma att leva mitt i allt detta :) Jag vill försöka leva o nuet men längtar hela tiden framåt.

    Hoppas du snart får en tid!
Svar på tråden För oss som har väntat på ett plus i mer än ett år...