• Anonym (Kurt)

    Hur hittar man en kvinna om man är timid och mesig?

    Jag har (haft) ungefär samma drag som dig men har i relativt hög grad "förbättrat" mig på dessa typer av punkter med hårt jobb. Är förvisso själv singel sen många år tillbaka, förstår ej riktigt varför, men märker ändå att tjejer visar mig lite mer intresse nuförtiden efter att jag jobbat med mig själv. Så jag vet hur extremt svårt det kan vara att träffa någon för vissa människor, men har också fått uppleva att det inte är omöjligt att förändra sin situation.

    Ang klent byggd så är enda lösningen att träna gym. Sök runt efter ett bra övningsschema och träna 2-6 dar/vecka och ät/sov ordentligt.

    Jag vet inte om det går att förändra att man är introvert. Jag är själv introvert men kan däremot agera extrovert och vara väldigt social i vissa sammanhang, dock så kräver det mycket energi till skillnad från extroverta som istället får energi av större sociala sammanhang.

    Dom andra punkterna går att förändra om du utmanar dig själv. Gör saker som du tänker att du skulle vilja göra men i vanliga fall inte vågar, det kan vara att gå på fest och prata med tjejer som du tycker är attraktiva, prata med nya människor i din vardag, testa på någon ny aktivitet, åk själv på resa till något ställe som du gärna vill besöka osv osv. Låt inte den där rösten inom dig som är rädd och lat styra ditt liv, utan pusha dig själv ut ur din comfort zone när tillfälle ges.

  • Anonym (Kurt)

    Här är en grym video för hur man blir mer självsäker, finns nog mycket att hämta här för TS

Svar på tråden Hur hittar man en kvinna om man är timid och mesig?