• Anonym (Mes)

    Hur hittar man en kvinna om man är timid och mesig?

    Men herregud TS! Du framstår som en labil 6-åring. Kan inget själv, någon ska tala om för dig exakt vad du ska göra, du gnäller och tar inte emot råd&tips. Allt är omöjligt i din värld.

    Något säger mig att det beror på din barndom? Antingen har dina föräldrar curlat dig på tok för mycket, mobbat dig eller gett dig för lite kärlek. Naturligtvis vet jag inget om just dig, men jag vet att föräldraskap handlar om att bygga upp trygga individer.

    Mitt bästa råd till dig är att sluta tycka synd om dig själv och ta till dig av de råd du fått.

    Tänk så här: Vilket bra råd, hur ska jag konkret kunna använda det till min fördel? Vad behöver jag göra för att förverkliga mitt mål?

    Och om jag har rätt angående din barndom bör du nog bearbeta det med en psykolog.

    Ursäkta om jag uttrycker mig hårt, men ibland behöver man höra sanningen.

    Lycka till!

  • Anonym (Mes)
    Anonym (B) skrev 2018-08-08 20:04:30 följande:

    Var tycker du att jag inte tar emot råd och tips? Jag har fattat att jag måste jobba med alla de brister jag nämner i ts men jag lyckas inte när jag försöker. Tro mig, jag är beredd att göra vad som helst, VAD SOM HELST, för att få bukt med mina problem.

    Ja, min barndom spelar säkert en stor roll. Var väldigt mobbad i skolan från lågstadiet och igenom hela skolgången. Hemma var det inte lätt då jag förväntades vara det perfekta barnet. Var jag inte det fick jag rejäla utskällningar och enstaka gånger fick jag dra ner byxorna för stryk. Och fick jag inte stryk hemma så fick jag det i skolan. Både tjejer och killar gjorde narr av mig när jag grinade. Så, ja, min barndom har säkert påvekat att jag inte vågar säga emot idag.


    Beklagar! Tror du behöver proffesionell hjälp med det mentala, inte tips på ett forum.

    Det räcker inte att försöka ändra, man måste klara det. För att lyckas med saker man aldrig lyckats med måste man våga göra saker man inte gjort tidigare.

    Kampsportsliknande träningar har hjälp många. Tar ca 1-1,5 år men sedan ser du bra resultat.
Svar på tråden Hur hittar man en kvinna om man är timid och mesig?