• Anonym (G)

    Hur hittar man en kvinna om man är timid och mesig?

    Registrera dig på en datingsida, ta lite bilder, skriv som det är. Men ta med dina goda sidor också. Fokusera mer på vem du är än vad du har för hobbies. Inga önskelistor på 'inte si och så'.

    Var öppen på att det kan ta tid.

    De som kontaktar dig vet från början, så du behöver inte försöka spela. Någon kvinna med hjärtat på rätt ställe kommer korsa din väg.

  • Anonym (G)

    Jag är en ganska introvert och känslig själ som haft en tuff uppväxt med mobbning mm. Blyg för att komma folk inpå livet, men har iofs alltid varit bra på ytligt prat. Sen vågar jag inte bli känslomässig.

    Min man är introvert och konflikträdd mm men med hjärta av guld.

    Vi hittade varandra på nätet tack vare att vi var ärliga från start. Jag släppte det mesta av blygseln just pga att jag varit ärlig från start, och pga att han också varit totalt öppen från start.

    Ingen av oss är egentligen några second choices, vi ser båda bra ut, men visst har det varit tufft för i vart fall mig. Min man är lite mindre blyg än jag, men hade oturen att träffa en kvinna som utnyttjade honom och var elak (elaka dras ju som flugor till honung till snälla människor), så se upp och var inte för blåögd.

Svar på tråden Hur hittar man en kvinna om man är timid och mesig?