Inlägg från: YKY |Visa alla inlägg
  • YKY

    BF mars 2019 - stannar på FL

    Den här finns också: www.familjeliv.se/forum/thread/78820432-traden-for-oss-som-vantar-barn-i-mars-2019

    Jag är gravid i v 5+4 efter första insättningen i vår IVF-behandling. Jag är 29 år från Göteborg, det är min första graviditet.

    Jag har knappt symtom, jag hade molvärk och små ?stickningar?, lite ömma bröst och så tidigare, men nu är det bara magen som är lite off. Jag är lite orolig att det inte är något som växer längre, men jag hoppas. Har bokat tid hos MVC i nästa vecka och tidigt VUL privat till 8+0.

    Det är bara att hoppas.

  • YKY
    Frallanz skrev 2018-07-03 21:04:20 följande:

    Grattis! Vad spännande :) försökte ni länge innan behandling? 1 år är det som gäller innan hjölp eller är jag helt ute o cyklar? :) okej, men kan du inte få kolla hcgn via blodprov hos bm eller vc för o se om det stiger? Jag hade inga syntom alls med min son förutom trötthet och han växte på därinne iaf :)


    Vi har försökt i drygt två år, så det har varit en jobbig tid. Hcg-blodprov är inte standard i Sverige, här gäller vänta och se. I alla fall i den offentliga vården. Det påverkar ju ingenting egentligen om man gör blodprov, för mig skulle det bara bli mer stress.

    Skönt att höra, tack för att du delar med dig! Jag börjar få väldigt svårt att sova, svårt att somna och det känns inte som att jag kommer in i djupsömn så jag vaknar helt utmattad. Det kan ju bero på graviditeten kanske...
  • YKY
    Meej skrev 2018-07-10 18:55:11 följande:

    Jag går hos en av de närmsta barnmorskemottagningarna (Närhälsan Krokslätt). Har gått där mina två tidigare graviditeter och varit jättenöjd, så jag ser ingen anledning att byta. Men jag har hört gott om barnmorskegruppen också, så ligger de bra till för er så är det säkert ett bra val! Jag tänker att det handlar mycket om personkemi med den barnmorska ni möter oavsett var det är, och det är svårt att veta innan. Lite som hur det ska fungera med grannar när man flyttar..! Men testa, och trivs ni inte av någon anledning så byt tänker jag : ) Det ska man inte vara rädd för att göra om personkemin inte fungerar!


    Vad roligt, där har jag bokat in mig! Det är min första graviditet, så allt är nytt för mig. Vi har första besöket imorgon (då är jag 6+6, så det är tidigt). Vilken/vilka barnmorskor har du gått hos där?
  • YKY
    Meej skrev 2018-07-11 09:42:08 följande:

    Vi har redan varit på inskrivning, så vi var där ännu tidigare. Tror de brukar köra med tidig inskrivning och sedan uppföljning efter kanske sex veckor. De informerade oss också om att de börjar med tidigt ultraljud för alla nu efter sommaren, så det var en glad överraskning! Vi går hos Åse och gjorde det första grav också. Minns inte vem vi gick hos andra grav faktiskt.. Men det var ju några år sedan och jag är dålig på namn.. Vem ska ni träffa? Bor ni i Mölndal?


    Vad skönt, då kan jag släppa tanken att jag kanske kommer dit alldeles för tidigt. :) Ja, jag läste någon artikel om det och undrade just vad som händer, nyheten kom i slutet på förra året! ( www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/tidigare-ultraljudsundersokning-infors-2018 )

    Jag bor i Kallebäck. :) Ser fram emot besöket på MVC och hoppas vår barnmorska passar oss!
  • YKY
    Lilly2015 skrev 2018-09-25 16:02:21 följande:

    Jag gick in i vecka 18 idag och har BF 4 mars :)


    Hej!

    Jag har samma bf, 4 mars. ^.^ Är det din första eller har du fler barn? Var bor du?
  • YKY
    Lilly2015 skrev 2018-09-26 21:41:16 följande:

    Kul :) det är första och bor i Stockholm! Själv då?


    Första, men bor i Göteborg. :)
Svar på tråden BF mars 2019 - stannar på FL