Inlägg från: Anonym (Sksambo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sksambo)

    Vill inte!! Vill behålla

    Skit I din sambo!! Är ju din kropp!

    Hur ska du kunna förlåta honom efteråt? Är ju inte bara en "ångra knapp" liksom.... Och om du sen I framtiden inte lyckas plussa, kämpar år efter år....

    Nej, jag skulle tala om för den sk sambon att knulla leder till barn, ifall han är trögfattad. Han får stå sitt kast. Börjar han gnälla så tycker jag du ska strunta i honom! Han lär växa upp så småningom, kanske...

    Och läs detta ifall du funderar på abort:

    blogg.mama.nu/elaineeksvard/2017/07/05/ratt-att-gora-abort-men-ratt-att-fa-veta-de-psykiska-konsekvenserna/

    Kanske kan du få sambon att förstå?

    Lycka till!!! Styrkekram!!

  • Anonym (Sksambo)
    Anonym (Mamma till 2) skrev 2018-07-06 12:50:04 följande:

    Hon blir inte tvingad till abort. Men han kan bli tvingad till att bli pappa. Hur ska han kunna förlåta henne om hon tvingar honom bli pappa till ett barn han inte vill ha? Han kanske drömmer om att en dag få en kärnfamilj i en relation där det känns rätt med barn? Han kanske hatar henne för att hon tar bort den drömmen för honom? Hatar henne för att han inte kommer få chans att vara den pappan han vill kunna vara?

    Jag hade verkligen hatat dem som tvingade mig att få barn med fel person eller i en tid i livet då jag inte var redo. Jag ville ge mina barn allt. En kärleksfull och mogen kärnfamilj med föräldrar som varit tillsammans länge. Jag ville ge dom en barndom med föräldrar som båda hade råd att vara hemma länge och mycket. Och en uppväxt på landet med skog och djur. Därför väntade jag tills jag var 30+ och kunde ge barnen detta. Jag ör så glad att ingen kunde tvinga på mig ungar som var tvingade att växa upp med mindre.

    Dom flesta vill inte ha barn med varenda person som man har samlag med. Dom flesta tror också att barnaskapande är ett gemensamt beslut.

    Enligt statistiken så ångrar mycket få personer en abort. Den vanligaste känslan efter en abort är lättnad enligt forskningen.


    Good for you!

    Men alla får inte det exakt som de drömt om. Vissa tvingas välja mellan två ting de helst inte velat, eftersom detta är livet och inte något "perfekt".

    Hoppas du är nöjd med ditt liv.
  • Anonym (Sksambo)
    Anonym (Mamma till 2) skrev 2018-07-06 13:01:18 följande:

    Precis! Man gör VAL! Ts väljer mellan abort eller behålla barnet ( och troligtvis bli ensamstående) . Det är hennes val. Hon behöver inte förlåta någon om hon för abort. Hon väljer helt själv. Dom som inte har något val är bebisen och sambon. Bebisen kan inte välja att komma till en trygg relation med två villiga föräldrar. Pappan kan inte välja om han vill ha barn eller inte.

    Ts kan få exakt det hon drömt om. Det kan nästan alla friska svenskar. Det handlar bara om hur mycket man vågar och vill. Sambon är den enda som inte kan få vad han drömmer om ifall ts väljer att behålla.

    Jag är väldigt nöjd med mina val. Jag önskar att fler barn fick komma välplanerade till familjer som är redo. Många barn lider av fattigdom, separationer och känslan av att vara oönskade.


    Jag får känslan att du aldrig behövt göra nån abort, eftersom du verkar tro att det är så "enkelt"..
  • Anonym (Sksambo)

    Jag skulle aldrig ha kunnat göra abort.

    Inte av den orsaken att det skulle göra ont eller orsaka illamående UTAN för att det var ett litet liv som skapats!

    Ett liv är liksom den största gåvan från ovan och att kasta bort något så dyrbart vore bara fult.

    Jag kände att ifall jag hade tagit bort det hade jag varit en FEGIS som inte kunnat ta ansvar för mina handlingar. Dessutom brutal och otacksam. Hade aldrig kunnat leva så och göra så. Så ja behöll min dotter, tack o lov!

    Inte heller är jag en sådan som går omkring och tar livet av spädbarn eller djur eller andra utsatta INDIVIDER...

    MIN sk sambo sket jag blankt i! :)

Svar på tråden Vill inte!! Vill behålla