Inlägg från: Anonym (Omg..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Omg..)

    Semester- då checkar mannen ut från allt ansvar

    Anonym (Man på semester) skrev 2018-07-12 12:36:53 följande:

    Barnen drar sig inregel till mamman. Det grundtillståndet får du acceptera.

    Sätt upp regler för vad han och du ska göra samt be honom ta barnen på en endagsutflykt så att du får lite egen tid.


    Man är inte en pappa för en dag. Man är pappa på heltid och ska inte behöva ett schema för att ta sitt grundansvar som far och make.

    Till ts. Du sätter dig ned och har ett allvarligt samtal med honom om allt du skrev i trådstarten. Att du också vill vila upp dig men att ni har ett ansvar för barn och hem som går först. Att han inte ska "hjälpa till" utan vara en jämbördig vuxen som gör sin halva automatiskt. Fattar han inte är väl parterapi nästa steg.
  • Anonym (Omg..)
    Anonym (Man på semester) skrev 2018-07-12 15:08:31 följande:
    Det går inte att göra hälften. Även det en utopi och påhitt.
    Har du så låga tankar om dig själv och ditt kön att tanken att ni kan vara jämbördiga individer som kan göra hälften är en utopi i din hjärna? Really? 
  • Anonym (Omg..)
    Anonym (Man på semester) skrev 2018-07-12 15:49:55 följande:
    Vem har sagt att kvinnan gör mer? Min åsikt är att männen generellt gör mycket mer.
    Du svarade en person som sa att män kan göra hälften med att det minsann inte går alls och att det är en utopi. Det var då ett väldigt konstigt sätt att uttrycka sig om du egentligen menade att män gör mer än hälften gällande barn och hushåll. 
  • Anonym (Omg..)
    Anonym (Alice) skrev 2018-07-12 16:10:47 följande:
    Exakt. Det är rent sorgligt hur han pratar om andra män. Jag och min sambo har visserligen inga barn än, men han får dåligt samvete om jag så börjar laga middagen utan honom.
    Haha jag är inte säker på att han är seriöst ens, han skriver på ett väldigt uppenbart provocerande sätt så det är förmodligen ett troll. Tyvärr finns det gott om riktiga män i världen som fungerar och tänker exakt så. Vilket är sorgligt för man förolämpar sig själv och sitt kön för att gagnas i bekvämlighet. 
Svar på tråden Semester- då checkar mannen ut från allt ansvar