Inlägg från: svartellervitt |Visa alla inlägg
  • svartellervitt

    Detta är obehagligt! Vågar ej gå ut själv

    Det låter exakt som min syster berättade när hon också stod vid en busshållplats och väntade på sin kompis som skulle komma och lämna några saker. En kille stod en bit ifrån och släppte inte blicken från henne, sen kom han fram och ställde frågor, alltså han ville veta allt om henne, han slutade inte heller. Min syster berättade att när hennes kompis väl kommit så frågade syster om inte kompis kunde stanna till tåget gick, där var inte mycket folk och hon kände sig nästan rädd. Killen tog upp sin telefon medan han stod kvar vid busshållplatsen och ringde någon när min syster gick där ifrån för att vänta på tåget.

    Han stod kvar med sin telefon och släppte inte inte blicken från syster en enda gång, inte förrän tåget äntligen var framme. Jag är glad att hennes kompis stannade med henne för jag är ganska säker på att killen hade följt med bort i väntan på tåget och fortsatt fråga ut henne. Min syster var inte gravid då, men nu är hon minsann hihi :)

    Ts, detta är inget direkt svar på något du var ute efter men jag kände att jag var tvungen att skriva och berätta om min syster när jag läst din ts för det låter verkligen extremt lika. Jag vet att detta hände för ett bra tag sen, kanske tre månader.

Svar på tråden Detta är obehagligt! Vågar ej gå ut själv