• MrsMHA

    Lidköping med omnejd

    Hej!

    Jag bor också i Lidköping och väntar mitt andra barn, en flicka som är beräknad i början av oktober :) Vi har också en son på två år och själv fyller jag 33.

    Hur mår du nu i värmen? Känner ni att ni har allt förberett och klart?

  • MrsMHA
    CarroH skrev 2018-07-21 13:40:58 följande:

    Då är det inte långt kvar för dej heller???? oktober kommer snabbt. Måste vara kul för pojken att få en lillasyster, och er med för den delen.

    Jag mår väl ganska ok över lag, jag försöker att hålla mej från direkt solljus, känner att det suger ur all min energi på direkten. Gillar skugga och att det fläktar lite, då mår jag som bäst. Har ju bara 5 dagar kvar till bf så jag känner mej rätt klar nu och att hon gärna får komma ut.

    Jag är förberedd och redo med att hon kommer ut så sett, men helt förberedd mentalt och rutinmässigt blir man nog inte förän man vant sej. Har ju aldrig gjort detta förut så jag vet inte helt vad jag har att vänta mej. Sambon har ju däremot gjort det tidigare så han är lugn.

    Hur är det för dej i värmen då? Du har ju lite mer tid kvar men det lär väl vara nog så jobbigt ändå?


    Ja det ska bli kul med flicka, var av någon anledning först helt inställd på att det skulle bli en kille till :)

    Nej det förstår jag, helt förberedd kan man nog inte vara.. skönt att sambon vart med förr! Ser barnen fram emot att få ett litet syskon? :) Jag känner mig mer förberedd på första bebistiden denna gången, förra gången hade jag svårt att se längre än till förlossningen. Men på nåt sätt känner jag ändå mindre förberedd denna gången.. jag ska ta fram boken jag läste inför förlossningen sist och även gå på inspirationsföreläsningen av barnmorskorna i Skövde, var du på den?

    Nu har jag semester och har ändå kunnat njuta av solen, men kan inte påstå att jag längtar efter att gå tillbaka till jobbet och annat än sköna klänningar igen ;)

    Hur mår du nu? :)
Svar på tråden Lidköping med omnejd