• Äldre 20 Aug 16:46
    5522 visningar
    13 svar
    13
    5522

    Nollning gymnasiet

    Nollning är ett jävla elände som borde förbjudas! Ännu ett fall av legaliserad mobbning som vuxenvärlden överser med.

    När dina s k kompisar inte accepterar att du inte vill dricka och säger att du inte är välkommen är det samma sak som att säga att du inte ÄR välkommen. I ditt ställe hade jag inte gått dit. Men om du absolut vill gå så kom överens med de andra "offren" att ni ska stå på er och stötta varann om ni inte vill ställa upp på något av "skämten". Och vill du inte dricka ska du givetvis inte göra det!

  • Äldre 29 Aug 16:49
    #12
    EnGladPingvin skrev 2018-08-28 20:23:49 följande:
    Vi hade också skyltar runt halsen. I en månad! Under den tiden var vi tvungna att kalla 3:orna för elit, be om ursäkt för vår existens, bära deras väskor till deras lektioner, bära deras matbrickor, mm. Allt kulminerade i en stor nollning som började vid lunchtid med att våra faddrar stormade klassrummet packade. Under eftermiddagen utsattes vi för diverse förnedrande uppdrag och sen på kvällen var det fest. Allt med skolans godkännande. Först efter detta räknades vi som ettor. Våra faddrar fixade dessutom alkohol.
    Du skojar väl! Eller var det en privatskola typ Lundsberg? Den rektor som tillåter mobbning och förnedring på skoltid borde avskedas på grått papper och resten av skolledningen få varning och löneavdrag.
Svar på tråden Nollning gymnasiet