Inlägg från: Beares |Visa alla inlägg
  • Beares

    BF maj 2019

    Hej, åh vill också följa med! Skrattande har bf slutet av april början maj här också enligt mina uträkningar på olika sidor hahah. Hade det inte varit kul med en liten intim fbgrupp ? =) kanske ett maxantal på ca 40-50pers så det inte blir alldeles för många att ha koll på? Glad


    Jag är blir 27år i november och vi väntar vårt andra barn. Hoppas lillknodd vill stanna kvar hos oss Hjärta

  • Beares

    jag startade en grupp nu på FB om någon är intresserad :) en hemlig grupp. Skriv din mailadress som du har på fb här så kan jag lägga till SkrattandeJag tyckte de va himla kul att följas åt när jag väntade min dotter.

  • Beares
    Anga skrev 2018-08-22 23:03:34 följande:
    Jag går gärna med i fb gruppen! [email protected]

    Kul att följas åt????
    Vad roligt! du och jag än så länge ;) får hoppas nån er vill följas åt haha. Bjöd in dig nu :) vet du någon mer som har b då kan du ju tipsa dom Skrattande
  • Beares
    Hallondröm1111 skrev 2018-08-23 09:28:29 följande:
    Haha jag vill också vara med- snart! Måste bara låta allt sjunka in först. Superbra att du fixade!

    Grattis ni ?nykomlingar? i gruppen!
    haha ja men det förstår jag! Skrattande kul med bebisar! och grattis till dig.
  • Beares
    Rottistok skrev 2018-08-23 10:25:39 följande:

    Hej!

    Jag plussade igårkväll bim+2, visserligen var det ett utgånget test men ett nytt väntar hemma så jag är 100% säker. Mensen har inte kommit än iallafall och har haft molande värk i ett par dagar nu.

    Min partner är 27, blir 28 i februari och jag är 23.

    Bor ca 4,5 mil nordväst om Stockholm.

    Enligt min app är bebis beräknad 1/5-19

    Hoppas bebis stannar kvar ??

    Grattis till er alla andra! Och jag vill gärna följas åt i en fb grupp! [email protected]


    Vad roligt. Grattis till plusset :D Bjöd in dig i gruppen nu Skrattande
  • Beares

    Det verkade vara någon fel inställning på gruppen har ändrat nu så borde funka. Annars kan man söka på gruppen BF april/maj 2019 . Bilden ör 3 gravida tjejer och just nu är de bara 2 medlemmar då alla andra jag bjudit in antagligen inte fått de ellerså har inte länken funkat. Men nu tror jag de funkar ;)

  • Beares
    Rottistok skrev 2018-08-23 13:36:48 följande:
    Sådär står det om sluten grupp. Alla kan se att gruppen finns men dem sem inte är medlemmar kan inte se vilka som är med i gruppen.
    ja men precis :D
  • Beares
    Anga skrev 2018-08-23 13:09:16 följande:
    Ja, jag fick ingen inbjudan på fb men nu gick gruppen att söka på :)

    Jag går med lite längre fram. Orolig att de ska synas på fb att man går med.. tror att slutna grupper syns ändå bara att man inte ser vad som skrivs i gruppen, så kanske ändra till privat grupp och att du som admin måste bjuda in :) man ska alltså inte kunna trycka på ?gå med i gruppen? men det kan man trycka på nu.

    Haha så nojig att någon ska se, vill ha det hemligt tills vi sagt till familj & närmaste vänner :) men jag kan ha fel också hehe
    Ja men ingen fara :) förstår. Hade hemlig först men det var då det inte gick att bjuda in folk konstigt nog. Så ändrade till sluten så att ni kan hitta men ingen ser vem som är medlem i gruppen förutom medlemmarna själva :) va tvungen att googla skillnaden först innan jag ändrade haha. Hemlig då är det att ingen alls kan söka på den medans sluten är att man kan söka men man ser inga inlägg eller medlemmar :)
  • Beares
    Hallondröm1111 skrev 2018-08-23 13:18:54 följande:
    Ja som jag fattat det måste det vara en *hemlig* grupp för att det ej ska synas? Hörde någon historia här på fL där en tjej fått förslag att gå med i en sån grupp för att hennes kompis gått med.
    Hemlig är att ingen kan söka på gruppen, sluten är att folk kan söka men ingen utifrån gruppen kan se medlemmar eller inlägg :) därför jag valde sluten då jag hade problem att lägga till folk tydligen hahah xD
  • Beares

    Jo de tycker jag! Tungan ute Fick reda på mitt i tisdags och känns jätte jobbigt att veta att de är några veckor kvar tills man är i vecka 12- Vi ska berätta för familjen när vi kommit till V12. Ut på sociala medier vill jag egentligen vänta tills efter RUL denna gång, men de vill inte sambon haha..

  • Beares
    emno00 skrev 2018-08-24 16:31:15 följande:

    Hej och stort grattis till plus allihopa!!

    Jag heter Emma och är gravid med mitt andra barn med bf 1 maj.
    Jag bor med min sambo och min 16 mån dotter i en villa i södra Stockholm.
    Vore superkul att följas åt under den här graviditeten!

    Såg att det hade skapats en FB-grupp men insåg precis att den inte är hemlig.
    Om den görs hemlig så skulle jag jättegärna vara med i den. Skulle det vara okej Beares?
    Annars skapar jag jättegärna en hemlig grupp om det är fler som jag som redan nu gärna pratar och går med i en FB-grupp men ännu inte är redo att gå ut med graviditeten i detta tidiga läge innan family och friens har fått veta :)

    Säg till om behov finns så skapar jag gärna en hemlig grupp. Skriv isf ett privat meddelande till mig med namn på FB och en kort beskivning av profilbilden så jag inte tar fel på person.

    Grattis igen allihopa!


    Hej =) Om du inte redan skapat en egen så är den jag har hemlig. Det står sluten för att folk ska kunna söka på gruppen men ingen ser vilka som är medlemmar eller inlägg som görs. Lite luddigt kanske haha. Men hade problem att lägga till folk av nån konstig anledning så gjorde så här i stället. :) Den ända medlemmen som syns om man inte är med i gruppen är administratören :D

    Vi tänkte stanna på 40 och de finns några platser kvar :)


    www.facebook.com/groups/1802955236480579/

    Gör den hemlig igen när vi nått maxgräns :)

  • Beares
    Kurry skrev 2018-08-27 17:37:10 följande:

    Ska fb-gruppen göras till hemlig sen? Blir så nojjig att nån jag känner ska kunna se att jag gått med där :)


    Den är hemlig. Skillnad mellan sluten och hemlig är att hemlig kan du inte ens söka på. Sluten är att man kan söka på grupp fast man ser inte vilka som är medlemmar eller inläggen som görs :)
Svar på tråden BF maj 2019