Inlägg från: Anonym (kille35) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kille35)

    Det här med Tinder, vem ska egentligen skriva först??

    Anonym (Ellen) skrev 2018-08-25 14:44:53 följande:
    När jag skriver först blir det oftast några rader, sen avmatchar han mig oftast. Så jag tror att om killen är intresserad skriver han först, visst är det så?? Har därför lagt ner att skriva först.

    Jag sveper höger endast på de killar som jag kan tänka mig. Ingen kille som jag är tveksam på.

    Killar kanske sveper mer höger...

    Men hur som, nu är det en kille som jag matchat med, som jag är väldigt intresserad av. Är nån månad sen vi matchade. Men tänker att, är han intressead hör han såklart av sig? samtidigt som jag verkligen vill få kontakt med honom. Men vill inte bli avmatchad...

    Hur tänker ni med Tinder?
    Jag brukar skriva först, men ibland råkar man matcha med väldigt många samtidigt och då är det svårt att hinna skriva till alla. Men om en tjej skriver först blir jag jätteglad för det visar ju ändå att hon är intresserad. 

    Det är rätt ovanligt att tjejer skriver först här hemma, utomlands är det mycket vanligare.

    Sedan har du lite rätt i att killar generellt är mer frikostiga med sina högersvep, jag är det inte. Jag orkar inte lägga energi på någon jag inte väldigt gärna vill ha.

    Säg att jag matchar med 20 tjejer under en kväll, jag msgar de första 5, får jag igång en konversation med ett par av dem så kommer jag ju inte fortsätta msga alla de andra 15 som jag matchar med, inte den kvällen iaf.

    Tycker du skall fortsätta skriva till de du matchar med om du orkar det.

    Sedan beror det ju på vad du är ute efter, själv söker jag bara seriöst.
  • Anonym (kille35)
    Anonym (Ellen) skrev 2018-08-25 16:04:50 följande:
    Oj, matchar med 20 på en kväll??
    Jag gillar max 2 killar per dag, finner sällan några fler som jag verkligen fastnar för. Så då förstår du att det verkligen är guldkorna jag valt ut:)
    Jag söker också bara seriöst.
    Eftersom det tydligen är så ovanligt att tjejer skriver först (jag vet inte) men det verkar så, då borde ju killar svara och inte bara avmatcha...
    Funderar på att skriva ikväll...to be continued..
    Jag har gold men svipar sällan, men när jag väl swipar kan jag swipa igenom 1000 pers :). Jag skulle säga att jag swipar höger på ca 10% här i Sverige, kanske något mer när jag är på resande fot.

    Nivån på tjejer på Tinder är betydligt högre utomlands, inte så mycket näsringar där...
  • Anonym (kille35)
    Mongoliet skrev 2018-08-25 16:23:16 följande:
    Ingen tjej har någonsin avmatchat mig oavsett om jag skrivit eller inte. Fattar inte vad de håller på med. Avmatcha för helvete eller ställ en fråga tilbaka men nä aldrig. I Sverige alltså. I alla andra länder är det ju annorlunda.
    Precis så är det
  • Anonym (kille35)
    Anonym (Ellen) skrev 2018-08-25 17:17:39 följande:
    Hmm jag försöker ställa frågor, men ok jag kanske kan va lite dålig på det. Fast det händer mest när han inte ställer en fråga i sitt senaste meddelande, varför ska jag svara då? 

    Är tjejer så dåliga på att skriva frågor tillbaka!??
    En konversation behöver inte alltid bestå av frågor fram och tillbaka, det kan bli extremt stelt. Jag undviker ibland att ställa frågor i varenda meddelande. De som inte kan få till en flytande konversation utan att hela tiden bli matade med frågor går liksom bort för mig ändå. 
  • Anonym (kille35)
    Anonym (Ellen) skrev 2018-08-26 09:15:30 följande:
    Jag hade nästan tänkt avmatcha idag...
    Jag kommer aldrig skriva först nån mer gång! Jag har lärt mig nu. Det är alltid såhär, skriver jag först - inget svar. Är en kille intresserad så skriver han! 

    Sen kan alla killar som gnäller över att tjejer aldrig tar första steget lägga ner, det finns en anledning till att det är så!
    Om du skall skriva först vänta inte, gör det direkt. Ju längre du väntar desto lägre chans att han svarar.
Svar på tråden Det här med Tinder, vem ska egentligen skriva först??