• Anonym (u.a)
    Äldre 4 Sep 14:03
    3517 visningar
    12 svar
    12
    3517

    Abort utan att berätta?

    Du, för det första reagerar jag över att du reflekterar över ditt beteende, medan han har valt att göra ett så omoget val som att blocka ditt nummer efter i mina öron en mindre konflikt. Vill du verkligen ha med en så dramatisk person att göra?

    För det andra så är hans beteende, eller huruvida han "vill ha med dig att göra" eller inte helt irrelevant i den här situationen. Nu har en graviditet uppstått och det viktiga, det ENDA viktiga, är hur han ska och kan stötta dig i den här situationen.

    Utgå från DINA behov i det här, och lägg hans beteende eller vad han "vill" eller inte åt sidan. Behöver du berätta? Behöver du förklara ditt beteende som du tror är pga graviditeten? Gör det! Skit i hans blockering, om du kan komma runt den på något vis.

    Han har gjort dig gravid, han får suck it up och bete sig vuxet nu och stötta dig om det är vad du vill och behöver.

    Jag, personligen, tycker dock att han verkar vara en dramaqueen, och tror du klarar dig bättre själv! Jag har precis påbörjat en medicinsk abort, och har tagit hand om det helt ensam. Med stor sannolikhet kommer du bli väl omhändertagen på kliniken!

    Vi klarar mer på egen hand än vi tror!

    Lycka till! <3

Svar på tråden Abort utan att berätta?