Forum Sorg - änglarum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur går man vidare?

  Tor 30 aug 2018 22:13 Läst 1826 gånger Totalt 6 svar
  Visar endast inlägg av Meriall - Visa alla inlägg
 • Tor 30 aug 2018 22:13 #1

  Har inte gått igenom samma men har en bekant som har. Där överlevde yngsta dottern lite längre än er dotter men var fortfarande en bebis när hon gick bort. De blev också gravida igen ganska snabbt och fick en son. Vi är inte så nära att jag vet hur de hanterat det men mamman lägger då och då ut bilder av yngsta dottern på instagram och text om hur hon saknar henne så det är sorg blandat med glädje över det nya barnet. Så ni är inte ensamma om att ha fått ett till barn ganska fort. Tycker inte alls du ska behöva ha dåligt samvete.

  En sak som kanske kan kännas fint är att när man är gravid så lossnar celler från fostret och fastnar i mammans kropp och vid en ny graviditet så fastnar de i nya barnet. Så både du och din son bär med er Luna i era kroppar för alltid.

 • Fre 31 aug 2018 12:14 #3

  Du kanske sörjer lite här och var och det kan ju vara lättare att hantera när man har barn som behöver en samtidigt än att ha en mer intensiv sorgeperiod. Alla hanterar det olika och inget är mer rätt eller fel. Din kärlek för Luna är oändlig oavsett hur du sörjer. Det är inget du behöver fundera över eller ifrågasätta, det är bara självklart. Har själv fött barn i den veckan (hon var inte sjuk dock) men förstår bara till viss del hur det måste kännas för dig. Var snäll mot dig själv och hur du hanterar allting, det minsta du behöver är att känna skuld nu <3

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll