• Äldre 5 Sep 21:47
    26126 visningar
    142 svar
    142
    26126

    Vi som väntar tvillingar 2019!

    Yeah:) Jag har väntat på att en grupp ska startas. Vi gjorde positivt ultraljud i juli. För en vecka sen gjorde jag ett tidigt ultraljud och snacka om chocken när hon som gjorde ultraljudet sa ?men du S... här är två?!! När är du beräknad? Jag har lite oklart bf men slutet på mars tror jag!

  • Äldre 9 Sep 14:47
    #11
    Secret1234 skrev 2018-09-06 11:25:47 följande:

    Hej kul att några svarat :)Åh vad kul grattis får jag börja med att säga! Håller med dig en grupp för folk som väntar tvillingar borde startas så därför tog jag saken i egna händer och tänkte de är lika bra att göra de. Måste varit en chock och få veta att de va två där inne men samtidigt underbart precis som jag känner :) är dock lite tidigt ute men bf är någonstans i mitten på april. Hur är de med symtom osv? Och är de enäggstvillingar eller tvåäggs? :) kul att vi har bf med några veckors mellanrum bara!!


    Ja verkligen en chock! Hur fick ni veta att det är två? Jag mår jätteilla och har gjort det sen innan jag plussade! Men min läkare säger (och jag tror det med) att det är magkatarr. Så äter medicin moy det men inte hjälpt 100 % tyvärr. På första UL trodde läkaren det var tvåäggs. Nen ska på nytt ?riktigt? ultraljud nästa vecka så då ska de kolla mer noggrant! Får väl se då med om jag får ett bf! Slutet på mars iaf!
  • Äldre 9 Sep 14:49
    #12
    Cappuccino94 skrev 2018-09-06 23:55:06 följande:

    Gud vad kul med en tvillingtråd!

    Jag är lite längre gången, är i v25 med mina små i magen, så har fått okej på att de får komma ut from 10 november. Börjar bli tungt, haha.


    Åh spännande!! Hur känns det att ha fått ett datum det är okej att de kommer?:) När är beräknad bf?
  • Äldre 17 Sep 21:11
    #27

    Vad roligt med så många tvillinggravida! Vi var på ultraljud idag för att fastställa hinnväggar och moderkakor. Våra har varsin moderkaka och varsin hinna, men läkaren sa att man ändå inte kannveta 100% om det är tvåäggs eller ej:/.

    Vi offentliggjorde på Instagram idag, någon mer som finns där och vill följas?

  • Äldre 20 Sep 04:06
    #37
    Neijja skrev 2018-09-19 12:58:25 följande:

    Vad roligt med en twinstråd!

    Är själv i vecka 8 nu och har mått väldigt illa och kräkts sedan v 6. Är trött konstant och sover som ett barn men har ingen ork till någonting ändå.. hade ett utomkvedshavandeskap i maj detta år, fick komma på ett tidigt UL för att se så allt va bra och satt på rätt plats denna grav. Vi blev väldigt chockade men väldigt tacksamma och lyckliga över de två små som som myser där inne. Men samtidigt så många tankar som snurrar hur det skall gå med två.

    Hur har ni andra mått har ni också haft tidiga symtom? Och ni som kanske mått lika illa som jag har ni någon mat som ni lyckas äta utan att kräkas?


    Jag har mått illa sen innan vi gjorde positivt grav-test. Mens å har det varit mina tidigare graviditeter med, så vet inte om set är någon direkt skillnad. Mår fortfarande illa men lite bättre. Min läkare (och jag) säger att det är magkatarr istället för vanligt gravidillamående, det sitter så himla tydligt uppe hid magmunnen och gjorde jätteont när hon tryckte där.

    Annars är jag väldigt trött på kvällarna men vaken på nätterna, så irriterande!

    Är det era första barn?
Svar på tråden Vi som väntar tvillingar 2019!