Inlägg från: madeleneskog |Visa alla inlägg
  • madeleneskog

    Vi som väntar tvillingar 2019!

    Jag väntar tvillingar och har bf 4 februari och är nu i vecka 19, fick igår gå på en sjukskrivning då jag inte längre orkade jobba som undersköterska ( ryggen och sammandragningarna är hemska)

    Vi har barn sen innan 10 och 12 år gamla och ville ha en sladdis, inte hade vi räknat med 2???? men vi är glada och tacksamma

  • madeleneskog
    Secret1234 skrev 2018-09-06 11:39:25 följande:

    Hej! Grattis till tvillingarna. Du är lite längre gången än mig jag är bara i vecka 8 fick göra ett tidigt ultraljud då jag tidigare haft ett missfall. Båda lever där inne så de är jag väldigt glad för. När jag fick reda på detta så vart de mycket frågor som jag började ställa till mig själv och känner mig lite ensam i detta trots att min kille och hela familjen stöttar oss! Så känns bra att kunna vända sig till andra som väntar tvillingar. Vad jobbigt med ryggen hur länge har du haft ont? Och är magen stor? Visste inte att man kan få sammandragningar redan i vecka 19.. men tack för informationen behöver veta allt just nu om vad som händer i tvilling graviditeter :) finns inte så mycket information om att vänta tvillingar på nätet vilket är dåligt!! Är de enäggstvillingar eller tvåäggs?


    Jag väntar tvåäggs:) fick veta i v 10 att de va två. Jag är ganska stor och folk tror jag ska ha vilken vecka som helst ????. Sammandragningar har jag haft ett tag, men så länge de inte gör ont så är de bra:) men de är obehaglig. Nej de finns inte mycket information men du kommer få mycket stöttning av mvc:)
  • madeleneskog
    reen skrev 2018-09-10 07:55:02 följande:

    Det låter som jag har skrivit? Haha!

    Har oxå en 12åring o en 10 åring. Beslutade oss efter många års velande fram och tillbaka för att faktiskt skaffa en liten sladdis. Så visar det sig att det är två!

    Jag jobbar oxå som undersköterska, men blev sjukskriven 50% fram till v 28+0 för annars fanns det risk att försäkringskassan börjar knorra!

    Varit hemma en vecka nu och ska börja imorgon på 50%, hoppas att det ska fungera.


    Jobbar du 50% till v 28 som undersköterska? Strongt!! Försäkringskassan får snällt ge med sig eller följa mig en dag. De går inte.

    Jag hade oavsett blivit sjukskriven helt v 22 enl bm. Vilket ändå känns tryggt. Imorgon är de rul och jag är så nyfiken på vem som gömmer sig i magen!
  • madeleneskog
    reen skrev 2018-09-12 13:15:29 följande:

    Jag har jobbat 2 pass nu på 50% och ja... Jag vet ju inte riktigt om jag tror att det kommer funka i över 5 veckor till. Jobbar på en mycket tung avdelning med svårt demenssjuka människor. Vi är 2 personal. Det mycket tunga lyft o förflyttningar, slag och stress oavbrutet. Det där snacket om 30 minuters rast är löjligt, ingen kan lämna avd och gå på rast. Tack gud för drickyoghurt, det kan klunka på stående fot.


    Nej de är fanken inte ok! Jo vi har typ samma.

    Förresten va på rul idag. En av var minsann;).
Svar på tråden Vi som väntar tvillingar 2019!