• Äldre 6 Sep 11:10
    253 visningar
    0 svar
    0
    253

    Alliansens väg mot avgrunden

    Hur kommer det sig att partier som en gång agerat ansvarsfullt helt plötsligt byter riktning och agerar maktfullkomligt?

    Kommande regeringsbildning kommer bli svår och med tanke hur partiledarna agerar innan valet är det inte direkt ljust i tunneln.

    Den enda partiledaren som ger ett riktigt besked är Jonas Sjöstedt som i debatter sagt att största block ska regera. Det är väll så alla borde agera i dagens politiska läge när vi har 3 block utan majoritet? Men nej, högern har blivit oanständig med makt som enda mål. Fredrik Reinfeldt hade siktet inställt på stabilitet precis som Jonas Sjöstedt.

    Kristersson och Alliansen säger att de inte kommer låta S+MP+V bilda regering om de blir största block OCH samtidigt att Alliansen inte ska regera med någon form av stöd från SD. Ohederligt resonemang från en person som hävdar att han är den vuxna i rummet.

    Det är vilseledande. Duktigt vilseledande för väljarna att politiken blivit så oanständig. Mycket tragiskt och det är inte konstigt att politikerföraktet ökar.

Svar på tråden Alliansens väg mot avgrunden