• Manda25

    För oss som tempar för att bli gravid

    Jag använder mig av Natural Cykles och har gjort det ett tag, men började seriöst att tempa och även komplettera med ägglossningstester i juli i år. Jag (28år) och min sambo (30år) bestämde att vi skulle börja försöka bli gravida med vårat första gemensamma barn nu i början på oktober och jag har beräknad ägglossning då. Sambon har en dotter sedan tidigare.

    Jag har valt att använda mig av ägglossningstester då jag gärna vill ha koll på min kropp :)

  • Manda25
    TrueLove12 skrev 2018-09-21 10:36:35 följande:

    Innan ja började tempa hade jag äl tester och de blev stress relaterat så jag testa denna gången utan äl tester och bara tempa vart något lugnare. Vi har försökt med vårat gemensama sen förra året. Min man har 2 töser sen tidigare.

    Hoppas de går bra och ni slipper vänta så himla länge med :)


    Ja jag antar att man måste försöka hitta ett sätt som fungerar för en och som inte tillför en massa stress. För de har man ju tillräckligt av ändå!

    Tack, jag hoppas inte heller att de kommer att ta för lång tid, hoppas på att de tar sig så fort som möjligt! :) Hoppas även att ni också får ett plus snart! Har två vänner som använt NC för att bli gravida och dem hade aldrig använt det förut och för båda dem gick det på första försöket och blev gravida med en gång! Hur länge hade du haft NC?
Svar på tråden För oss som tempar för att bli gravid