• Jansson4

    5+0 1-2 på cb??

    Hej! Som rubriken lyder, jag är i V5+0, alltså inne på 6e veckan, men får bara 1-2 på cb digital, och inte så jättestarkt streck på apotekets.. tror ni missfall på g? Vore väl ha starkare? Någon som varit med om liknande??

  • Svar på tråden 5+0 1-2 på cb??
  • Anonym (Ellie)

    Veckoindikatorn talar om hur många veckor det gått sen BEFRUKTNINGEN. Så det kan nog stämma.

  • Anonym (O)

    Troligtvis har du haft ägglossning senare än vad du trott, och därför inte får högre utslag på testen.

    Skulle vänta två-tre dagar och göra om testet igen.

  • Anonym (A)

    Antingen som någon annan säger så har du haft ägglossning senare än du tror, eller så verkar det vara missfall. Har själv haft veckoindikator som visat fel och svaga linjer och det blev missfall varenda gång. Testa med ett sånt test där du ser linjerna igen i övermorgon. Har du inte starkare linje då kan du ställa in dig på missfall. Det tyder nämligen på att hcg inte ökar som det ska. Och till alla er som säger att graviditetstest inte fungerar så - JO, det är EXAKT så de fungerar. De mäter hcg och när detta är väldigt lågt blir det svaga streck. Starkare när hcg är högt. Det är därför man får en svag svag linje som sedan blir tydligare och tydligare för varje dag om man testar tidigt, och det är också därför man får svagare (eller svaga linjer som inte ökar i styrka) när hcg sjunker (som det gör vid missfall). 

  • Anonym (E)

    Har du räknat från senaste mensens första dag????? clearblue-testet visar ju hur många veckor som gått sen befruktningen, som sker flera dagar efter själva samlaget. Och visar det att du är gravid så är du med största sannolikhet gravid???????? Tror inte att det skulle visa svagare bara för att du fått missfall, då hcg-nivåerna i kroppen kan fortsätta att höjas flera veckor efter ett missfall.

Svar på tråden 5+0 1-2 på cb??