Inlägg från: Längtar efter en bebis |Visa alla inlägg
  • Längtar efter en bebis
    Amne18 skrev 2018-09-21 10:04:25 följande:

    Gud vad kul att höra att det gick så snabbt för dig! Fanns det någon speciell anledning till att du fick ovitrille sprutan redan första gången eller får man alltid den? Bor du i stockholm och isåfall vart gick du någonstans då?


    Gick i örebro usö sjukhus.. misstänkt att jag hade pco.. så imorgon ska jag börja igen med Letrozole trippelkur med bebis nr 3
  • Längtar efter en bebis
    Amne18 skrev 2018-09-21 14:27:42 följande:

    Lycka till! Vi kanske kan följas åt? Hur var det med sprutan, får alla den vid ägglossning som tar letrozol?


    Jaa jätte gärna dåå jag börjar med min kur imorn skulle ca roligt att dela med någon.. Jag tar tabbleterna dag 3-7 sen går jag på ultljud för att kolla blåsorna sen om allt är ok så bestämmer vi en dag då jag ska ta sprutan ovitrille sen sexa vi bara Hehe.

    Du då är det först gången du ska börja med tabletterna och sprutan?
  • Längtar efter en bebis
    Amne18 skrev 2018-09-21 19:36:58 följande:

    Jag bara längtar tills min mens kommer så jag också får börja med tabletterna. Ska också ta dem dag 3-7 sen gå på VUL dag 12-14. Min gynekolog har inte sagt något än om någon spruta, det är därför jag blir lite förvirrad. Japp det är första gången för mig! Vi har försökt i ett halvår utan framgång och uppenbarligen så har jag nog inte ens haft ägglossning...


    Min problem var att dom misstänkte att jag inte ägglossar alltid.. därför fick jag sprutan, ring säg du vill ha spruta att du har kollat förut med ÄL tester gav aldrig ngn resultat .. tro mig jag blir gravid pågrudn av sprutan .. för den gör att jag får ägglossning
  • Längtar efter en bebis
    Amne18 skrev 2018-09-22 16:27:22 följande:

    Åh då vill jag verkligen ha den! Jag fick min mens idag så på måndag börjar jag med letrozol och ringer BM för att boka tid för VUL. Hoppas jag får ett par fina äggblåsor nu????


    Jag hoppas det för din skull med .. Jag har 1 okt för kolla blåsorna bokade tid idag.

    Längtar faktisk för se hur denna gång går .. blir alltid gravid på första eller andra kur.
  • Längtar efter en bebis
    Jkaap skrev 2018-09-21 12:07:56 följande:

    Hej!

    Jag har PCOS och ätit min första enkelkur av letrozol, idag hade jag ultraljud som tyvärr inte visade något resultat. Nästa månad ska jag äta dubbelkur och hoppas på att det visar något.


    Fick du inga äggblåsor ?
  • Längtar efter en bebis

    Heej tjejer ville dela med mig lite , barn nr 1 blev gravid på första försöket och med barn nr 2 blev gravid på andra försöket ... tog då vanlig kur med bägge.. och alltid ovitrille sprutan.

    Nu med bebis nr 3 fick direkt utskriven dubbel dos av Letrozole och har tagit tabbleterna från dag 3-7 nu på måndag har jag tid för ultraljud att kolla blåsorna sen om allt är ok så bestämmer vi en dag då jag ska ta sprutan ovitrille.

    Någon mer som ska ta sprutan ovitrille eller väntat på plus

  • Längtar efter en bebis
    Oliwia92 skrev 2018-09-30 02:48:31 följande:

    Hoppar in i denna tråd. Ska också kolla mina blåsor den 1 okt ???? är så förväntansfull. Det är min första kur med letrozol enkel dos och har heller inte hört något om någon spruta.


    Har med 1 okt för kolla blåsorna bokade tid. Så roligt om vi kunde dela med oss och följa varan
  • Längtar efter en bebis

    Som jag vet är det onödigt att ta ägglossning tester pågrund de kan ge falska resultat pågrund sprutan hade några ämne så kan ge falska resultat..

    Jag brukar alltid ge blodprov för att kolla om jag ägglossar och har alltid fått ägglossning pågrund av sprutan därför blir gravid ..

    Har annars pch och oregelbundet mens och därför får ingen själv ägglossning..

    Men efter sprutan man kan alltid gå till vårdcentral lämna blodprov för få svar

Svar på tråden Gravid med Letrozol