• sextio­talist
    Äldre 2 Oct 15:00
    7689 visningar
    56 svar
    56
    7689

    Hemligheten till ett långvarigt förhållande - FLYTTA ALDRIG IHOP! NEVER!!!!!!!

    Anonym (Das Secret) skrev 2018-10-02 14:04:00 följande:

     Det jag kommer skriva är inget nytt, bara en fundering. 

    Jag har märkt att hemligheten till ett långvarigt och bestående förhållande är att aldrig bli sambos, utan att vara skrivna på olika adresser. För när man bor tillsammans så vet ni alla hur det blir, bråk om det ena och det andra. Tjafs om vardagssysslor och alldeles för mycket tid TILLSAMMANS. När vi bor tillsammans så är med med varandra allt för mycket tid, och detta leder till slitningar. Jag har tidigare varit just sambo, vid två olika tillfällen, och det längsta varade inte mer än 3 år. Efter sista gången beslöt jag mig för att strunta i att flytta ihop, vi kom överens om att  vi ska bo på olika adresser och ses på våra egna villkor. Idag har vi varit tillsammans i 11 år, och vårt förhållande är lika levande idag som första året. Vi ses när det passar oss, vi sover över hos varandra när det passar oss, men vi bor inte tillsammans. Den längsta tiden vi har vistats under samma tak är 2 veckor på en charterresa. Jag som man har istället valt att investera mina pengar i en relativt nybyggd bostadsrätt(2 rum), där bor jag SJÄLV. Ingen säger till mig vad jag ska göra eller bör göra när jag kommer hem efter jobbet, och det är hemligheten till att förhållandet ska fungera. 

    Hur ser du på det här med att bo själv VS sambo? Hur påverkar det ditt förhållande? Vad tycker du är bäst?

     


    Med rätt person så ser jag inga problem, sambon och jag har snart 25 år tillsammans och älskar varandra fortfarande.
    Men alla passar inte att leva ihop och skulle nog förbli särbos
  • sextio­talist
    Äldre 2 Oct 15:42
    #12
    Anonym (Das Secret) skrev 2018-10-02 15:35:56 följande:
    11 år under samma tak? Det är fan inte dåligt pinkat.. Sällan jag personligen hört någon född från 70-talet och framåt som lyckats att bo ihop så länge. 

    Men det är bebisen som blir den största pärsen, utmaningen. Det är när barn kommer in i bilden som det brukar spricka och skära sig. Glöm inte detTungan ute  
    Inte alls ovanligt att även de som är födda på 70-talet fortfarande håller ihop
Svar på tråden Hemligheten till ett långvarigt förhållande - FLYTTA ALDRIG IHOP! NEVER!!!!!!!