• Anonym (K)
    Äldre 5 Oct 12:28
    2291 visningar
    11 svar
    11
    2291

    Ni som tagit första pillret och ångrat er/avbrutit aborten.

    Anonym (Sandra) skrev 2018-10-05 12:03:49 följande:

    Nej, helt normal, som tur är!

    Autism går inte att få av yttre påverkan, så som abortpiller.


    Det där är lite fel, genetiska känsligheten måste redan finnas ja, men det finns nya stöd för att påverkan i tidig graviditet kan trigga barnet att utveckla autism och andra neuropsykiatriska diagnoser. Röda hund hos mamman, virus, stark kemisk och hormonell påverkan i tidig graviditet när hjärnans struktur och kopplingar bildas (där ingår mifegyn som ofta är de piller som ges först, det hämmar det graviditets bevarande hormonet, cytotec orsakar kramper i livmoder och kan orsaka enormt stresspåslag även om embryot/fostret inte kommer ut)

    Det har, av rätt uppenbara skäl, inte gjorts särskilt stora studier på effekterna av att påbörja/genomföra abort och graviditeten fortsätter, men det finns indikationer på att det ökar risken för missbildningar och diagnoser, största risken är dock missfall förr eller senare och kompliktioner från de.
  • Anonym (K)
    Äldre 5 Oct 12:50
    #9
    Anonym (Sandra) skrev 2018-10-05 12:43:43 följande:

    Har du några källor på att abortpiller kan orsaka autism?


    Du läste inte de jag skrev?

    Hur tror du en sån studie skulle gå till?

    Du har ingen koll på vilka effekter tabletterna som används vid abort har? Eller dom nya rönen om vad som triggar autism?

    Googla "what causes autism" och undvik antivaxx sidorna så hittar du massa info om just de jag skrev om genetisk känslighet och triggers däribland hormonell och kemisk påverkan (som "abortpiller" gör)
Svar på tråden Ni som tagit första pillret och ångrat er/avbrutit aborten.